Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrzava puls

Bojana Gregorić Vejzović (50) objavila fotku u badiću i pokazala fantastičnu liniju: 'Predivna'

Zagreb: Crveni tepih 9. Story Hall of Famea
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
25.07.2022.
u 19:30

Naime, jedna od naših, mnogima najljepših glumica pozirala je u badiću i pokazala liniju. Lijepa Bojana pozirala je nasmiješena u moru, dok su je prskali valovi, a na sebi je imala samo žuti, dvodijelni kupaći kostim i sunčane naočale.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) trenutačno je na odmoru. Da uživa dokazuje i objavama na Instagramu, a posljednja koju je objavila nije mogla proći nezapaženo. Naime, jedna od naših, mnogima najljepših glumica pozirala je u badiću i pokazala liniju. 

Lijepa Bojana pozirala je nasmiješena u moru, dok su je prskali valovi, a na sebi je imala samo žuti, dvodijelni kupaći kostim i sunčane naočale. 

 

Glumica je uz fotku samo kratko napisala: 'Zagrljaj vala'.  Lajkovi prijatelja i pratitelja su brzo počeli stizati, pa ih je brzo skupila stotine.

''Predivna'', ''Kao milijun dolara'' samo su neki od komentara pratitelja. 

Inače, Gregorić Vejzović često osim izgledom oduševljava svoje pratitelje i svojim modnim kombinacijama.

Nedavno je tako odabrala upečatljivu modnu kombinaciju bordo duge suknje od čipke koju je kombinirala s crnim korzetom od istog materijala koji je imao zanimljive izraze na dekolteu, a i ovo izdanje istaknulo je njenu vitku liniju. Kombinaciju je upotpunila elegantnim crnim sandala i torbicom, a kosu je začešljala unatrag. Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju te se našalila na račun svoje kombinacije usporedivši se s poznatom zlikovkom Cruellom de Vil.

- Pozdravlja vas i voli vaša Cruella de Vil- napisala je Bojana uz fotografiju i zaradila brojne komplimente pratitelja. ''Prezgodna'', ''Dakle Bojana'', ''Top model'', ''Predivna'', ''Nepogrešiva, ikona stila'', ''Savršena'', "Wow'', ''Diva'', ''Predivna Cruella'', ''Šarm, elegancija i ljepota ne može se kupiti'', ''Divna kao i uvijek'', pisali su joj pratitelji tada.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije