Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzbudljivo putovanje

Bojana Gregorić ispričala u kakvoj se 'balkanskoj' avanturi našla sa suprugom: 'Susret s kravama i čoporima pasa'

Foto: Screenshot
1/13
16.07.2023.
u 14:55

Na nagovor supruga Enesa Vejzovića, zaputili su se za Skopje automobilom, a na putu prema gradu naišli su na zanimljive prizore

Naša glumica Bojana Gregorić Vejzović (51) automobilom je otputovala za Skopje sa suprugom  Enesom Vejzovićem (46), a pratiteljima je pokazala u kakve su avanture zapali na putu do odredišta.

Podijelila je video u kojima je fotografijama i kratkim videima pokazala putovanje - autocestu, makadam, krave, konje.. A sve je objasnila u opisu videa. 

- Putovanje Dubrovnik-Albanija-Kosovo-Skopje, bila je naravno ideja Enesa. Autoceste su dobre, odličan autoput najvećim dijelom. Ako se odlučite sići s autoputa, pripremite se na susret s kravama posred mostova, naići ćete na čopore pasa koji prelaze u cool ritmu i dosta makadama…ali sve je to dio balkanskog šarma. Tada samo budite sigurni da je vaš GPS apdejtan kako bi znali vratiti se na autoput - napisala je i dodala:

VEZANI ČLANCI

- U protivnom vježbajte strpljenje i živce kao ja, a Enes je uživao! Zapravo nam je bilo sjajno! Odsjeli smo na pola puta, u jednom od resorta u mjestu Lezhe. Uz jezero, ljubazni ljudi, dobra klopa i sve “đaba”! Neusporedivo s našim cijenama! Žao nam je da nismo imali više vremena i obišli obalu…ali djeca čekaju - zaključila je.

Inače, Bojana i Enes upoznali su se davne 2003. godine tijekom proba za predstavu 'Popcorn' u kazalištu Gavella. Neko vrijeme su čak i tajili svoju vezu, a onda su se 2006. godine vjenčali. U braku su dobili kćerkicu 12-godišnju Zoe i 16-godišnjeg  sina Raula .

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije