Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMOCIJA ALBUMA “REDEMPTION”

Blues glazbenik Tony Lee King predstavio peti album po redu

Blues glazbenik Tony Lee King
Foto: Promo
1/35
30.11.2017.
u 16:02

Pred prepunom dvoranom u Kaptol Boutique&Cinema baru ovaj je hrvatski umjetnik predstavio svoj peti uradak po redu.

Sinoć je održana promocija novog albuma”Redemption” vrhunskog blues glazbenika Tony Lee Kinga.

Pred prepunom dvoranom u Kaptol Boutique&Cinema baru ovaj je hrvatski umjetnik predstavio svoj peti uradak po redu.

Novi album donosi zvuk bluesa I soula u izvedbi Tony-ija kakvog još niste čuli. Mnogi su posjetitelji komentirali da je album spreman za svjetstko glazbeno tržište.

Također glazbenik Boris Hrepić Hrepa najavio je zajednički koncert ,a ovo je samo početak jedne divne glazbene priče.

Nakon zagrebačke promocije Tony Lee King sprema za promociju albuma u Londonu.

Tony Lee King, glazbenik porijeklom iz Drniša ne skriva svoje korjenje, već naprotiv odrastanje bez oca, odredilo je njegov životni put. U bluesu je pronašo, kako kaže, spas.

 

Tony Lee King, glazbenik: “ Jako sam zadovoljan. To je moje iskupljenje. Dugo godina sam čekao na ovo .Zahvalan sam svim ljudima koji su došli: organizatorima, mom menadžmentu, pr agenciji. Svima koji su mi pomogli jer zaista nakon puno godina radi ovo je jedan primjer da se vidi da se sve može ostvariti.

Danas nije bilo treme, ali puno toga je na leđima. Velika je investicija uložena u ovaj album. Nema ovdje šale, to je posao koji sma želio da se napravi an vrhunskoj razini. To govori činjenici da su večeras ovdje ljudi koji su mi ponudili investiranje u moju glazbu I nastupe I to na europskom tržištu.”

Potvrdili su to I mnogi glazbenici koji su sinoć došli podržati svog kolegu.

Boris Leiner, glazbenik i kipar: “ Tony Lee King je čovjek kojeg usitinu živi glazbu. Na ovim prostorima Balkana ovakav umjetnik na blues sceni ne znam je li uopće postoji. On je svjetski kalibar. “

Davor Štern, poduzetnik; “Znamo se još sa svirki. I to godinama se družimo. Znali bi zajedno zasvirati. I ja već imam bend 50 godina, a Tonyija znam još sa svirki iz B.P. Cluba. Bilas u to neka druga vremena. On je genijalac. On živi blues, njegov glas, nastup I produkcija ovog albuma sve vam govori. Neko večer smo se družili I iako je bio umoran oko finalizacije promocije albuma , opet je uzeo gitaru I zasvirao onako samo kako to on zna.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije