Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro godišnjica smrti

Bliska prijateljica Amy Winehouse prvi put otkrila: Voljele smo se, ali ona je bila zbunjena

Amy Winehouse
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/5
16.07.2021.
u 23:00

Mediji u Velikoj Britaniji prenose izjave koje je Catriona rekla u dokumentarcu "Reclaiming Amy" koji će se na BBC-u premijerno prikazati 23. srpnja na samu godišnjicu smrti Amy Winehouse.

Za tjedan dana napunit će se točno deset godina od smrti velike glazbenice Amy Winehouse koja je prerano preminula sa samo 28 godina. Njezini prijatelji uvijek je se rado sjećaju i razgovaraju o njoj u medijima, a sada je jedan nepoznati detalj o svom odnosu s Amy otkrila njezina dugogodišnja prijateljica Catriona Gourlay.

Mediji u Velikoj Britaniji prenose izjave koje je Catriona rekla u dokumentarcu "Reclaiming Amy" koji će se na BBC-u premijerno prikazati 23. srpnja na samu godišnjicu smrti Amy Winehouse. - Već s 19 godina sam imala duge veze s djevojkama, a s Amy sam imala poseban odnos ali nikada ga nismo definirale. Često smo provodile vrijeme zajedno i dok sam spavala Amy bi na papirićima zapisivala kako sam najljepša djevojka koju je ikada vidjela - rekla je Catrione i dodala: - Bile smo jako bliske i voljele smo se ali mislim da je Amy bila zbunjena oko svih tih osjećaja. Amy je preminula u svom stanu u Londonu, a pronašao ju je njezin tjelohranitelj koji joj je zadnja tri dana života bio jedino društvo.

Bez svijesti pronašao ju je oko 15 sati popodne i ubrzo su po nju došla vozila Hitne pomoći i liječnici su potvrdili da je pjevačica preminula. Medijske stupce Amy je često punila i turbulentnom vezom sa suprugom Blakeom Fielder - Civilom s kojim je u vezi bila od 2005. godine. Upoznali su se u jednom pubu u Londonu kada je Amy bila tek na početku svoje glazbene karijere, a on je radio kao asistent u videoprodukciji jedne tvrtke, a oboje su se odmah zaljubili jedno u drugo. Blake ju je upoznao s teškim drogama i njihov je brak imao više padova nego uspona i neprestano su se svađali, a 2007. godine Blake ja zatražio razvod.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije