Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa ana vlašić

Blanka Vlašić objavila fotku na kojoj pozira sa šogoricom, suprugom svoga brata Nikole koju ne viđamo često

Foto: Instagram
1/11
27.06.2023.
u 19:46

Ako je suditi po slikama, Ana i Blanka odlično se slažu i zajedno paze na svoje bebe koje će se sigurno družiti jer su rođene iste godine. Malena Natali, kći Nikole i Ane na svijet je došla 25. prosinca, dok je maleni Mondo stigao na Blankin 39. rođendan prošle godine.

Naša umirovljena atletičarka, Blanka Vlašić na jednoj od splitskih plaža družila se s Anom Vlašić. Ana je supruga Blanking brata Nikole Vlašića, hrvatskog nogometnog reprezentativca. Ako je suditi po slikama, Ana i Blanka odlično se slažu i zajedno paze na svoje bebe koje će se sigurno družiti jer su rođene iste godine. Malena Natali, kći Nikole i Ane na svijet je došla 25. prosinca, dok je maleni Mondo stigao na Blankin 39. rođendan prošle godine

 

Bivša atletičarka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u. Presretni roditelji nekoliko dana nakon poroda objavili su prvu fotografiju sinčića.

- Rođen na mamin rođendan, najbolji poklon na svijetu - napisali su uz fotku na kojoj Blanka drži sina u naručju, a Ruben ga ljubi u čelo.

VEZANI ČLANCI:

Dodajmo da je Blanka je u svibnju prošle godine mnoge iznenadila kada je na svojem profilu na Instagramu objavila da se udala, a vezu s Rubenom van Guchtom dotad je uspješno skrivala od javnosti. Uz fotografije s vjenčanja, objavili su i da zajedno čekaju dijete.

- Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka tada.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije