Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napravio kaos

Bivši ljubavnik pokojnog pjevača provaljivao u njegovu vilu, vrištao dok ga je policija odvodila

Foto: profimedia
1/7
25.12.2020.
u 10:35

Riječ je o kući u Londonu vrijednoj pet milijuna funti, a policija je otkrila da je Fawaz razbio prozor kako bi ušao, dok se prilikom uhićenja opirao i napravio scenu.

Glazbena zvijezda George Michael preminuo je na Božić 2016. godine u 54. godini života, a tada je njegov dečko Fadi Fawaz živio s njim u njegovoj vili. Sada, tek nekoliko dana prije godišnjice njegove smrti, Fawaz je uhvaćen u provali u njegov dom, piše britanski tabloid The Sun. 

Riječ je o kući u Londonu vrijednoj pet milijuna funti, a policija je otkrila da je Fawaz razbio prozor kako bi ušao, dok se prilikom uhićenja opirao i napravio scenu. 

Foto: profimedia

"Ovo je moj dom, George je htio da ga dobijem", navodno je vikao Fadi. Kuća je prazna od prošle godine jer je Michaelova obitelj izbacila Faweza, koji ju je uništavao tijekom jednih od svojih bijesnih ispada koje su inicirali droga i alkohol. Bivši frizer borio se s ovisnošću o drogi i alkoholu, a sada živi po jeftinim hotelima u istočnom dijelu Londona, dok mu smještaj plaća država kroz socijalnu naknadu. Ovo nije prvi put da Fawez uništava kuću, prošle godine policija ga je uhitila jer je razbio prozore, komade namještaja, toalete, a zidove i strop razbio je čekićem. 

Policija je Fawaza ponovno iz kuće izbacila u utorak oko 11 ujutro.

"Fadi je izgledao jako loše, kao da živi teškim životom. Bio je jako emotivan. Nekako je prošao kroz sigurnosnu ogradu prije nego što je razbio prozor na kući i ušao unutra. Kada su policajci stigli, pokušavali su ga urazumiti da izađe odatle, no je samo nastavio vrištati da je to njegov dom i da je George htio da ga posjeduje. Ovo je sigurno teško i usamljeno vrijeme za njega, pogotovo jer je uskoro Georgeova godišnjica smrti", ispričao je izvor za The Sun. Unatoč tome što je prisilno maknut iz kuće, policija nije uhitila Fadija. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Bongozg
Bongozg
10:57 25.12.2020.

Sretan Božić svima, pa i onima kojima je ovaj tekst zanimljiv

BL
bluescreen
10:42 25.12.2020.

Sretan Božić.

DO
domagoj1492
10:41 25.12.2020.

Ništa čudno za takve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije