Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuz

Bivši Dinamovac konačno je upoznao sina, a njegova supruga podijelila snimke iz privatnog zrakoplova

Foto: Instagram
1/9
21.10.2020.
u 20:05

Marta Fernandez drugog je sina rodila u kolovozu u Zagrebu, a maleni Adrian tatu Juniora, koji igra za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, tek je sada upoznao.

Marta Fernandes, supruga bivšeg Dinamovog igrača Juniora Fernandesa pohvalila se kako je sa sinovima konačno otputovala suprugu koji svog drugog sina Adriana Matiasa nije još upoznao, a maleni je rođen prije dva mjeseca. Na Instagramu je objavila snimke iz privatnog zrakoplova kojim je sa sinovima Mateom i Adrianom otputovala u Dubai gdje ih je čekao 32-godišnji Junior.

Na snimkama koje je podijelila na Instagramu Marta je pokazala i kako njezin kućni ljubimac, pomeranski špic Timmy putuje na obiteljski odmor u Dubai i snimila ga je u zrakoplovu dok je sjedio na svom mjestu. Junioru, koji sada igra za nogometni klub Al Ittihad Kalba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ovo je bio prvi susret s drugim sinom i to je raznježilo 24-godišnju Trogiranku. Otkako je u braku s nogometašem Marta voli na društvenim mrežama pokazati skupocjenu odjeću i torbe koje nosi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tako je u kolovozu pri izlasku iz rodilišta nosila izlaska iz rodilišta nosila narančastu Birkin torbicu vrijednu oko 100.000 kn, a taj model joj je očito jako drag jer je ovu torbu ponijela i u Dubai. I najmlađi članovi obitelji Fernandes najčešće nose odjeću poznatih modnih brendova, pa ja tako i tek nekoliko dana star Adrian iz rodilišta izašao pokriven Versace dekicom.

Ključne riječi

Komentara 10

PI
pop ivan tolj
21:10 21.10.2020.

neće ovaj moći naganjati lopte koliko ova može potrošiti. Dakle,čisti bankrot .

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
21:13 21.10.2020.

Gade mi se te naše sponzoruše. Spremne su se prodati svakom stranom sportašu koji ima nešto love. Fuj.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:09 21.10.2020.

Imam osjecaj da ce Fernandes jednog skorog dana poceti proklinjati dan kad je upoznao ovu Trogiranku! Cim shvati koliko novaca je u zivotu zaradio a koliko mu je jos ostalo, koliko je njegova Marta potrosila... a nogometaska placa je proslost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije