Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liam Payne

Bivši član One Directiona otkazao turneju zbog bolesti: To je nešto što nikome ne bih poželio

Foto: instagram
1/6
25.08.2023.
u 21:31

Glazbenik Liam Payne obratio se na Instagramu svojim obožavateljima i rekao im je kako zbog zdravlja mora otkazati turneju u Južnoj Americi

Pjevač Liam Payne (29) otkazao je svoju nadolazeću turneju po Južnoj Americi nakon što je hitno hospitaliziran. Bivši član grupe One Direction zbog infekcije bubrega. Podijelio je ovu vijest sa svojim pratiteljima u videu na Instagramu u petak, nakon što su mu liječnici naredili odmor i oporavak.

- Tijekom prošlog tjedna bio sam u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega, to je nešto što nikome ne bih poželio, a liječnici su naredili da se sada moram odmoriti i oporaviti. Bio sam izvan sebe od uzbuđenja što ću nastupiti pred vama. Svima vama koji ste kupili karte: Jako mi je žao. Radimo na ponovnom zakazivanju turneje čim to bude moguće, ali za sada ćemo vraćati novac za ulaznice. - rekao je Liam u videu.

VEZANI ČLANCI

Dodao je kako su mu liječnici savjetovali da ne putuje dok mu još traje oporavak i odlučio ih je poslušati i otkazati turneju. Ranije ove godine, Liam je progovorio o svom mentalnom zdravlju i otkrio da su mu liječnici postavili nekoliko dijagnoza nakon što je proveo neko vrijeme u wellness klinici u Americi prošle godine jer se osjećao loše i jer je, kako je sam rekao, dotaknuo dno.
Liam je u videu priznao kako je imao problema s alkoholom te kako je na taj način pokušao riješiti svoje probleme. 

- Srećom oko sebe imam nevjerojatne ljude koji paze na mene, ali siguran sam da i oni mogu vidjeti da nisam baš prisutan i da imam problema. Važno je da pričate o problemima i da se ne zatvarate. Sada sam sretan i nadam se da će moje iskustvo pomoći onima koji se nose sa sličnim poteškoćama - rekao je tada glazbenik. 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije