Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi angažman

Bivšem HRT-ovom voditelju davali su samo mjesec dana života: 'Danas sam jači nego ikada'

Foto: Boris Ščitar
1/3
16.02.2022.
u 20:43

Uskoro će se natjecati u Plesu sa zvijezdama na Novoj TV i otkrio je koje vrste plesova mu dobro idu, a koje mu je teže savladati.

U novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" koji starta uskoro na Novoj TV, svoje plesne vještine publici i žiriju će pokazati i televizijski voditelj Matija Lovrec.  O novom izazovu i plesovima koji mu idu bolje te plesnim stilovima kojih se pribojava otkrio je u intervju. 

- Najbolje od svih plesova mi ide sentiš. Ako je to uopće stil. Naslonjen na partnericu lagano vučeš noge. A za stvarno, mislim da bi mi najlakše išao, da sam ikada plesao, neki rock’n’roll. Cijela produkcija je na najvišem nivou i imamo najbolje uvjete za vježbanje, pa se nadam da ću savladati sve stilove koji se od mene očekuju. Bojim se latinoameričkih stilova, znaju biti naporni i brzi, a u mojim godinama je to teško pratiti! No, dat ću sve od sebe kako bi opravdao povjerenje produkcije i svih koji će mi dati podršku - rekao je Lovrec u intervju za Dnevnik.hr. 

U prosincu prošle godine u povodu Svjetskog dana moždanog udara i kampanje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo čije je zaštitno lice Lovrec je podijelio svoje iskustvo s bolesti i dijagnozom s kojom se suočio prije 15-ak godina. 

 – Svakog jutra kad otvorim oči sretan sam što sam živ, što je preda mnom novi dan s poslovnim i privatnim izazovima. Prije 15 godina, kada sam zbog dijagnoze aneurizme bazilarne arterije završio na kirurškom stolu, liječnici su mi davali samo mjesec dana života – ispričao je Lovrec za Gloriju prije dva mjeseca.

Matija je pretrpio 16 moždanih udara u raznim prilikama i društvima, a uzroci bolesti su stres, visoki tlak i pušenje i zato je odlučio promijeniti svoje navike i uspio se zauvijek riješiti i ovisnosti o nikotinu. U intervju koji je dao povodom svog angažmana u "Plesu sa zvijezdama" osvrnuo se i na svoje zdravlje i rekao: - Nikada ne znate što se krije u vašem tijelu i koje bolesti nosite. Ako na vrijeme dijagnosticirate bolest i krenete odlučno u borbu, sve je moguće. Prošao sam sve, a danas sam jači nego ikada! I mentalno i fizički. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice godine

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar YUKA1962
YUKA1962
22:57 16.02.2022.

Bravo Matija!!!!

BE
bezvrijedanyugodinar
22:30 16.02.2022.

Tebi davali mjesec dana, a meni 1 % poslije teškog moždanog udara

IV
ivica93
22:55 16.02.2022.

Kakav seljak taj Lovrec 🤢🤢🤢

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije