Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
antonija stupar jurkin

Bivša voditeljica pokazala kako izgleda bez trunke šminke i oduševila: 'Kao vino'

Foto: Instagram screenshot
1/24
15.01.2024.
u 20:30

Antonija Stupar Jurkin u najnovijoj objavi pokazala je kako se šminka. Tom je prilikom istaknula i kako njezino lice izgleda bez trunke šminke i oduševila pratitelje.

Bivša voditeljica Antonija Stupar Jurkin (41), posljednjih se godina povukla iz javnog života, no i dalje je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Na Instagramu, primjerice, ima od 41 tisuće ljudi, a u najnovijoj objavi pokazala je kako se šminka. Tom je prilikom istaknula i kako njezino lice izgleda bez trunke šminke i oduševila pratitelje. "Kako si ti prirodno lijepa žena", "Kao vino", "Nema dalje", "Ljubav lijepa", "Prirodna ljepota", neki su od komplimenata koje je dobila. 

Inače, Antonija se često javi na ovoj platformi, a ljetos je dijelila i svoje fotografije u kupaćem kostimu. Stupar Jurkin tada je  pozirala u plićaku u kupaćem kostimu po kojem je nosila crnu mrežastu haljinu. Morsko kamenje na kojem je stajala zapljuskivali su valovi, a ona je poput božice uspravno stajala i gledala u daljinu.

- Ljeto iznutra - napisala je u opis fotografije. "Prekrasna", "Predivno seksi tijelo", neki su od komplimenata koje je dobila.
Poznato je kako Antonija svoju figuru održava redovitim treninzima. U teretani provodi dosta vremena, a rezultati su itekako vidljivi. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, bivša voditeljica se sredinom 2019. godine oprostila od RTL-a. Tada nam je rekla kako je želja za novim znanjima, za koje nije imala vremena dok je bila u radnom odnosu, prevagnula i zato je odlučila oprostiti se od televizije. Nakon što je napustila RTL, imala je više vremena pa se posvetila svom starom hobiju – uređivanju starih komada namještaja. Sve je počelo prije više od desetak godina kada je novo ruho dala stolcima u blagovaonici i nakon toga počela je uređivati i druge komade namještaja.

– Ne mislim da bi mi ovaj hobi jednog dana mogao prerasti u posao jer tada to više ne bi bio hobi, no voljela bih da mi ovaj gušt postane obveza. Ovo radim kad hoću i kad imam vremena i tako me veseli – otkrila je Antonija i dodala kako inspiraciju pronalazi na internetu. Kaže kako joj ne nedostaje rad pred TV kamerama i kako ima dojam da sada istinski uživa i ima vremena za sve.

– Moram priznati da mi uopće ne nedostaju kamere. Nakon 15 godina prvi put u životu guštam i uživam u novim izazovima. Posvetila sam se učenju pa sam tako na poslovnom učilištu u jednoj godini uspjela završiti dva smjera, marketing i event manager – pohvalila se Stupar Jurkin. 

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
00:15 16.01.2024.

Ko tudum?

MT
mačak tom
00:09 16.01.2024.

Bijela kuga u petoj brzini. Producentica imigracije. Školovala se bu do 60-te.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije