Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put od uspjeha do propasti

Bio je zvijezda 'Spasilačke službe', a sada služi zatvorsku kaznu

jeremy Jackson
Foto: YouTube screenshoot
1/7
18.04.2017.
u 15:27

Jeremy Jackson u seriji je glumio Hobiea Buchannona i zahvaljujući seriji tinejdžerice su ga obožavale, a njemu je slava bila teret s kojim se nije znao nositi i upadao je u nevolje

Svi koji su sredinom 90-ih gledali seriju "Spasilačka služba" sjećaju se i Jeremyja Jacksona koji je u seriji glumio Hobiea Buchannona, sina glavnog lika Mitcha Buchannona (David Hasselhoff). Zahvaljujući seriji stekao je slavu i tada  je uživao veliku popularnost kod tinejdžerica koje su samo zbog njega pratile seriju.

Nažalost, život u svijetu slavnih Jacksonu je bio preveliki teret i nije uspio održati imidž simpatičnog dečka kojeg je glumio u seriji.  

Nedavno je ovaj 36-godišnjak osuđen na 270 dana zatvora jer je prije dvije godine nožem ubo jednu ženu dok su se svađali. Ovo nije prvi put da Jackson ima problema sa zakonom.

U jednom intervjuu priznao je kako mu je "Spasilačka služba" u kojoj je počeo glumiti kao desetogodišnjak, donijela milijunski iznos na računu.

- Pušio sam travu svaki dan i uzimao sam kokain, ecstasy i speed i nisam znao kako prestati - rekao je. Zbog uzimanja i posjedovanja droge kao 19-godišnjaka ga je privela i policija i tada je u završio 90 dana u zatvoru. 

- Slava me obuzela, drogirao sam se, provodio, uživao u seksu sa zgodnim ženama i ništa drugo mi nije trebalo - rekao je prije nekoliko godina. Kasnije je pokušao oživjeti svoju glumačku karijeru i počeo je raditi na sebi i vježbati, što ga je dovelo do nove ovisnosti.

- Htio sam biti kao Sylvester Stallone i odjednom sam počeo trošiti velike svote novaca na steroide i to je postala moja nova ovisnost - priznao je.

Prije dvije godine sudjelovao je u Celebrity  Big Brotheru iz kojeg je ubrzo izbačen zbog neprimjerenog i nasilnog ponašanja, a nedugo nakon toga sudjelovao je u svađi koja je završila tako da je nožem ubo ženu s kojom se svađao. 

 

 

#TBT

A post shared by Jeremy Jackson (@jeremyjacksonfitness) on

 

 

>>Pamela Anderson stalno posjećuje ekvadorsku ambasadu, a razlog je – ljubav

>>Sjećate li se serije "Baywatch" – Evo što danas rade Mitch, C.J., Leni...

Komentara 3

LI
liliZG
16:53 18.04.2017.

sva ta djeca na kraju prolupaju, malo njih izrastu u normalne osobe,... po svakoj generaciji samo jedan/na.

AU
austrougarskigeneral
18:33 18.04.2017.

teret slave ,nisam čuo ništa dugo o njemu...da bio je zvijezda baywatcha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije