Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava ljubav

'Bili su potpuno zaljubljeni, znao sam da će ostati zajedno'

Kate Middleton princ William
Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL
1/11
21.01.2014.
u 18:54

Milijarde ljudi diljem svijeta pratile su njihovo vjenčanje 2011. godine. No, čini se da kraljevski par ima samo oči jedan za drugog, prema tvrdnjama fotografa Marija Testina.

Poznati fotograf snimao je Kate Middleton i princa Williama tijekom objave njihovih zaruka 2010. godine, a sada je progovorio o ljubavi kojoj je tada posvjedočio.

Testino, koji je 1997. godine za naslovnicu Vanity Faira snimio i Williamovu majku, princezu Dianu, kaže da je prilikom snimanja zaruka uhvatio trenutke spontane emotivnosti.

U intervjuu za Vogue fotograf je otkrio kako je dva sata pokušavao snimiti pravu fotografiju, no nikako nije bio zadovoljan.

– Nisam bio do kraja zadovoljan. Baš sam odlučio završiti sa snimanjem, a oni su krenuli i odjednom su se zagrlili ispred radijatora. Uzeo sam fotoaparat i to je bila ta fotografija, spontana emocija, mogli ste vidjeti da su potpuno zaljubljeni – rekao je Testino, koji kaže da nikad nije sumnjao u njihovu ljubav.

Nakon što je upoznao par 2008. godine, kaže kako je bilo samo pitanje vremena kada će se vjenčati.

– William je bio zaljubljen. Znao sam da će ostati zajedno – ispričao je Testino.

>>Kate Middleton čeka drugo dijete?

>>Princ William na proljeće vodi do oltara svoju zaručnicu Kate

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije