Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Tko danas napušta BB kuću? Zna Rada!

big brother
Foto: RTL
1/4
18.09.2015.
u 12:42

-To je neka muška ljubomorna osoba koja ide oko žena. I samo ga jedna osoba može spasiti, ti Brate – objasnila mu je Rada

Petak je što znači da je vrijeme za Big Brother emisiju uživo. A u današnjoj emisiji, stanari vjeruju, netko će reći zbogom i zatvoriti vrata kuće na beogradskom Košutnjaka te se vratiti u stvarni svijet. Tko će to biti i što će se sve događati, saznajte u emisiji uživo koja na RTL-u kreće u 21 sat.

A dok stanari, naročito oni nominirani: Luća, Ivona, Goran i Andrea razbijaju glavu razmišljanjem kome se neće osmjehnuti sreća i neće otići doma s novčanom nagradom od 700 tisuća kuna, Rada je našla drugi način na koji će saznati tko napušta kuću.

Ona i njezin prijatelj Big Brother su opet sjeli uz kavicu, a Rada mu je odlučila reći tko više neće biti njegov stanar. Prvo je zaključila da će kuću napustiti neka muška osoba, a nakon što je Big Brother tražio i ime, Rada je otkrila da su joj karte pokazale da će to biti Goran.

-To je neka muška ljubomorna osoba koja ide oko žena. I samo ga jedna osoba može spasiti, ti Brate – objasnila mu je Rada.

Hoće li njezine prognoze biti točne, te tko napušta Big Brother kuću, saznajte danas u 21 sat, u četvrtoj emisiji uživo Big Brothera!

>>Big Brother kao Kupid: Opet je spojio Ervina i Steffani

>>10 dana Big Brothera: Evo što je dosad obilježilo sezonu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije