Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Stanari biraju najljepšu stražnjicu, a odnos Anezi i Luke i dalje je napet

Foto: RTL
1/3
01.03.2018.
u 21:37

U programu Spačka TV pojavio se novi show kojeg su stanari nazvali "Čija je ovo guza?"

Stanari Big Brothera trude se biti zanimljivi u kreiranju sadržaja za svoj televizijski program "Spačka TV" i tako su osmislili show "Čija je ovo guza?".

Voditelj Tomislav izabrao je jednu stanarku i jednog stanara koji su s povezom na očima morali prepoznati ostale stanare samo na temelju njihovih stražnjica, a bira se i najljepša stražnjica. I dalje se nastavlja saga Anezi - Luka. Njihov odnos je ovaj tjedan iz prijateljskog i ljubavnog prerastao u neprijateljski.

Danas je Anezi Big Brotheru povjerila kako ju je Luka jako razočarao i povrijedio. Kasnije je i Luka bio u ispovjedaonici i rekao je da je situacija između njega i Anezi nikakva.

- Ona hoda po kući i kad god je pored mene, pokušava inicirati ili svađu ili neku konverzaciju. Ona je jedna divna, draga, cura, djevojka, žena, kako god, ali imam problem s tim što je – umišljena! - rekao je Luka.

1/23

Komentara 6

BE
beitsche
22:26 01.03.2018.

Tesko je naci dovoljno mudre rijeci za ovako dubokoumne i nadasve poucne tekstove.svaka rijec ostavlja citatelja u trenutnoj hipnozi nakon ovoliko poucnih informacija u tako kratkom tekstu...sa bezgranicnom zahvalom moci cu nakon ovog clanka otici u miru i spokoju na spavanje..

KO
kodifan
23:41 01.03.2018.

mrš

Avatar azъ
azъ
23:20 01.03.2018.

Ovdje sam kliknuo samo da bih napisao da je BB dno dna, od toga društvo teško da može još niže pasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije