Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Orkyjev brat: Sigurno mu najviše nedostaje piće i njegovo društvo

Foto: RTL
1/4
06.02.2018.
u 21:43

Antonio Oreč je, sudeći po komentarima gledatelja, omiljeni stanar, a njegov brat Ivan kaže kako se Orky u Big Brother kući ponaša isto kao i doma.

Novi stanari u Big Brother kući borave već tjedan i pol dana i publika već sad ima svoje favorite.

Iz komentara na društvenim mrežama najviše pohvala i simpatija publike ima Antonio Orač iz Bjelovara. Orky, kako ga od milja zovu prijatelji ima 24 godine i u show se prijavio na nagovor prijatelja. 

- Kakav je Antonio doma, takav je i u kući. Voli se družiti i zafrkavati sa svojim prijateljima. Mislim da je dovoljno da kažem da je uvijek spreman za  akciju - rekao je Orkyjev brat Ivan za RTL. Kada je ulazio u show Orky je priznao kako mu je najgora osobina što voli popiti, a s tim se slaže i njegov brat.

- Siguran sam da Antoniju nedostaje piće, njegovo društvo i njihova zafrkancije, no ne sumnjam da će to nadoknaditi kad se vrati - kaže Ivan. 

1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije