Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Jure Kelava odlukom stanara napustio kuću

Jure Kelava
Foto: RTL
1/2
02.03.2018.
u 13:13

Čim je ušao u kuću, Big Brother je gledateljima objasnio da će stanari morati odlučiti hoće li ostati s njima nakon tjednog zadatka ili ne.

Osebujni Dalmatinac, Jure Kelava, u Big Brother kuću ušao je kao poseban gost u sklopu tjednog zadatka 'Spačka TV-a', u kojemu je bio glavni akter sapunice 'Tajne i laži'.

Čim je ušao u kuću, Big Brother je gledateljima objasnio da će stanari morati odlučiti hoće li ostati s njima nakon tjednog zadatka ili ne.

Tako su sinoć stanari stavljeni pred odluku ostaje li Jure u kući ili ne.

Nakon glasovanja, stanari su s pet glasova protiv, koji su bili dostatni za izbacivanje, odlučili da Jure ipak napušta kuću te su se s njime oprostili, nakon čega je Jure napustio show.

Jure Kelava
1/23
Ključne riječi

Komentara 5

AD
Adrianbobo9
12:18 03.03.2018.

Neka živi

IB
ibiza
23:29 03.03.2018.

ma to nikoga ne zanim ,ulovite se posla Lopate u ruke i idemo nesto korisnoga za drustvo radit a ne tamo glumit ,ja bi vam dal toljagom po guzi haha....

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
14:47 02.03.2018.

Ovo je pravi tata Ave Karabatić zapravo a otkrivši tu tajnu sve nam o toj genijalki sjeda na mjesto :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije