Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Što se događa u BB-u? Sočni poljupci Anezi i Luke te Anči i Lucije

Foto: RTL
1/6
20.02.2018.
u 15:13

Stanari imaju zadatak oboriti rekord u najdužem francuskom poljupcu koji iznosi 58 sati, p

Tjedni zadatak u Big Brother kući  je obaranje Guinnessovih rekorda, i nakon što su vukli uže i stavljali jedni drugima puževe na lice, dobili su novi, vrući zadatak.

Zadatak im je oboriti rekord u najdužem francuskom poljupcu koji iznosi 58 sati, piše RTL. Antonio je sustanarima pročitao zadatak, a čim su čuli o čemu se radi krenule su burne reakcije. Kapetanice timova, Lidija i Ljiljana, odabrale su tko će biti parovi koji će pokušavati oboriti rekord, a sve nade Lidijin tim je polagao u Anči i Luciju, dok se Ljiljana nada da će njezinom timu pobjedu donijeti Anezi i Luka.

A kako se golupčićima svidio zadatak, tko je još izmjenjivao poljupce i koja se udana dama među stanarkama odlučila ljubiti s jednim od stanara unatoč tome što time riskira svoj brak provjerite danas u 21:30 na RTL-u!

1/11

Komentara 13

I1
ing-12345
16:25 20.02.2018.

Pa koga interesira smeće od BIg Brother-a koji se u nedostatku gledanosti pretvara u veliki bordel, što je sigurno prema uputama RTL producenta. Sramota je da Večernji List objavljuje i jednu rečenicu o tom smeću.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
17:00 20.02.2018.

pala gledanost eto sta... jeftini ljudi. bljak

GV
golub Vaso
16:43 20.02.2018.

VL pada na razinu RTL televizije, znači dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije