Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobar video

Bešlagić poručio uredniku RTL Direkta: Pa ne možemo tako u Europu Šprajc dragi

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/10
28.03.2019.
u 16:41

Glumac i voditelj showa "Superpar", Enis Bešlagić obratio se Zoranu Šprajcu u videu koji je bio u njegovom prepoznatljivom šaljivom tonu.

Glumca Enisa Bešlagića trenutno gledamo u ulozi voditelja RTL-ovog novog showa "Superpar".

Pripremajući se za show, koji se emitira od ponedjeljka do četvrtka od 21h i nastavlja se nakon "RTL Direkta" Zorana Šprajca, glumac se odlučio malo našaliti sa Šprajcom koji mu prekida show. 

 

 

- Spremamo emisiju, a vidite tko je iza mene? Čovjek koji prekida moje emisije! Pa ne možemo tako u Europu Šprajc dragi.  Kad sam ja tebi prekinuo Dnevnik? E, dogodit će se i to, ja prekinem tvoju emisiju pa to onda za 15 minuta opet nastaviš. - u šali je poručio Bešlagić Šprajcu u videu koji je objavljen na Instagram profilu RTL-a. 

Komentara 101

IL
ilijan1a
17:37 28.03.2019.

Ko to još gleda RTL

DU
Deleted user
17:06 28.03.2019.

Šemso je u pravu. Ne kužim čemu služi prekid emisije u 22:15 h, i onda kasnije nastave još 10-ak minuta. Netko tko odlučuje o programu, a razuman je, pomaknuo bi RTL direkt za 10 min.na 22:25 h. I nitko ne bi propao, nitko umro, a gledatelji bi na miru mogli pogledati emisiju do kraja. Ionak nas dovoljno siluju sa bezveznim reklamama svakih 15 minuta!

KA
karlodrago
18:55 28.03.2019.

RTL televizija i podmukli jugotitopartizanski Šprajc su u službi SDP-a .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije