Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Bešlagić o Istanbulskoj: Nas u Bosni prvo nauče tko je Srbin, musliman ili Hrvat

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
25.03.2018.
u 14:27

Bešlagić je na to rekao da je BIH očito u nekim pitanjima godinama ispred Hrvatske: Istanbulska, fiskalizacija i sl.

U ovotjednoj emisiji Nedjeljom u 2 gostovao je Enis Bešlagić. S voditeljem Aleksandrom Stankovićem razgovarao je o Istanbulskoj konvenciji i političkoj situaciji u BIH. Stanković ga je prvo pitao o Istanbulskoj konvenciji, odnosno, o događanjima u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko tjedana.

Naglasili su da je BIH ratificirala Istanbulsku konvenciju prije pet godina. Bešlagić je na to rekao da je BIH očito u nekim pitanjima godinama ispred Hrvatske: Istanbulska, fiskalizacija i sl. Stanković ga je upitao što se događa s WC-ima u BIH, koliko ih sad ima i za koliko rodova? Bešlagić je naglasio da se ništa nije promijenilo. Smatra da su odvojeni WC-i samo trošak gazdama kafića.

- Možda bi trebali napraviti samo jedan hodnik s pisoarima i WC-ima, rekao je Enis.

Bešlagić je nastavio i s tim da u BIH nije problem rod.

- Nas u Bosni prvo nauče jesi li Srbin, musliman ili Hrvat. Nemamo problema s roditeljem broj 1 ili roditeljem broj 2. Također, izjavio je da se u BiH ne smiješ o ničemu očitovati. 

Zahvalio se Stankoviću i HRT-u na tome što je mogao izraziti svoje mišljenje potpuno slobodno i to što nisu ništa 'zaspinali'.

Bešlagić se jučer obratio i svojim pratiteljima na Instagramu. Njegov rat s političkom elitom BIH proširio se i na  bosanskohercegovačke medije koji ga optužuju za govor mržnje. Ovom objavom im daje odgovor: 

 

 

Komentara 257

MU
Muncimir
15:11 25.03.2018.

Sve je bilo u redu do kraja emisije. Vodio je onu nit „tko nas bre zavadi“ dok je na kraju pozvao na poštivanje zastave BiH „za koju smo se krvavo izborili“. E nismo, u tome je problem. Srbi imaju RS, Muslimani dominiraju u ostatku države. Hrvati su naoružali Muslimane i obranili sebe i njih od genocida a za uzvrat su im oduzeta minimalna prava - niti nacionalnu televiziju nemaju. Ako se već mora “poštivati” ta mala Jugoslavija onda samo uz treći hrvatski entitet!

Avatar Django
Django
15:25 25.03.2018.

Čini se da je Hrvatska postala centar za uhljebljivanje svega i svakoga. Kao da nemamo vlastitih glumaca, pjevača, novinara, TV reportera i voditelja. Dakako, imamo. Samo ne mogu doći na red od ovih silnih gladnih usta iz "komšiluka" koje Hrvatska mora nahraniti i zbrinuti. A za hvalu nam još i pljuju u lice. Mi smo pod okupacijom gorom nego za vrijeme Tuge.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:52 25.03.2018.

Eto i Enis se izjasni protiv Hrvatskog entiteta. Svaka čast Enisu kao glumcu, ali Nedjeljom u 2 treba gostovati predstavnik Hrvatskog naroda kako bi objasnio njihove probleme. Jučer je bio protest protiv IK, kako to da nije mogao biti neki gost koji je protiv IK? Enis Bešlagić je nebitan za Hrvatski politički i društveni život!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije