Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups

BBC je napravio grešku i za slučajnog prolaznika su rekli da je predstavnik Finske na Euroviziji

Foto: Twitter
1/9
11.05.2023.
u 18:20

Obožavatelj je imao i sličnu frizuru i cijeli styling pa ga je novinarka pred kamerama, greškom, predstavila kao predstavnika Finske -  Käärijä

Reporteri BBC-jeve emisije "North West Tonight" prošetali su ulicama Liverpoola s namjerom da od stanovnika grada i brojnih obožavatelja Eurovizije koji se trenutno nalaze u Liverpoolu, saznaju kojeg predstavnika vide kao pobjednika ovog najvećeg glazbenog natjecanja. Mnogi sugovornici izdvoji su Käärijä, predstavnika Finske kao favorita i pred kamerama su i zapjevali njegovu pjesmu "Cha Cha Cha".

U jednom trenutku pred kamerama se zatekao jedan od obožavatelja ovog pjevača koji je nosio kostim koji je identičan onome koji je Kääri imao u polufinalu Eurovizije. Obožavatelj je imao i sličnu frizuru i cijeli styling pa ga je novinarka pred kamerama, greškom, predstavila kao predstavnika Finske -  Käärijä. Upitala je tog obožavatelja, misleći da je poznati pjevač, kako mu se sviđa Liverpool kao grad domaćin. 

 - Nevjerojatan je i u usporedbi sa svim drugim zemljama u kojima sam bio, ovo je bolje organizirano. Sve je na pješačkoj udaljenosti i tako prijateljski. Ovdje je sve lako. - odgovorio je dvojnik Käärijä. Uskoro su na Twitteru brojni korisnici podijelili ovaj video s BBC-a u kojem su obožavatelja predstavili kao finskog pjevača.

 

 

Pjevač Käärijä pobijedio je na finskom nacionalnom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom "Cha Cha Cha" i dobro je kotirao na kladionici i mnogi su govorili kako je baš njegova pjesma najveća konkurencija našim predstavnicima, dečkima iz Leta 3 koji su prošli u finale s pjesmom "Mama ŠČ!". 

Riječki rokeri u Liverpool Areni će nastupiti u subotu u drugom dijelu finala, a do tada se rado druže u Liverpoolu s obožavateljima te su dali i brojne intervjue kako za domaće tako i za brojne strane medije. Većinu medijska obveza odradio je Damir Martinović Mrle, jer se Zoran Prodanović  Prlja prehladio i do Mrle kaže da je već bolje i nadaju se kako će se sasvim oporaviti do finala, a do tada čuva glas. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije