Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon polufinala

Let 3 skočio na eurovizijskoj kladionici, ovo je najviši plasman koji su nam do sada predviđali

Liverpool: ?lanovi grupe Let 3 gostovali u no?nom klubu Supper Club
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
11.05.2023.
u 10:12

Na samom vrhu i dalje je Švedska koju predstavlja bivša eurovizijska pobjednica Loreen s pjesmom Tattoo. Iza nje je Finska, a na trećem mjestu trenutno je Ukrajina.

Hrvatski predstavnici Let 3 nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Eurovizije prekinuli su loš niz hrvatskih izvođača i plasirali se u finale. Letovci su oduševili Europu spektakularnom izvedbom, a iako su odmah nakon polufinala pali na kladionicama situacija se popravlja u njihovu korist. Trenutno im kladionice predviđaju 13. mjesto u finalu što je dosad najviši plasman koji su nam kladionice predviđale.  Ispred nas nalaze se Armenija, Češka i Austrija, dok je Let 3 na ljestvici iza sebe ostavio Švicarsku, Njemačku, Australiju i Srbiju koju predstavlja Luke Black.

Na samom vrhu i dalje je Švedska koju predstavlja bivša eurovizijska pobjednica Loreen s pjesmom Tattoo. Iza nje je Finska, a na trećem mjestu trenutno je Ukrajina. 

Foto: eurovisionworld

Podsjetimo, kladionice su točno predvidjele svih 10 zemalja koje su u utorak plasirale u veliku završnicu iz prve večeri,a koje će im se države tamo pridružiti doznat ćemo već večeras. Ako je vjerovati trenutnim predviđanjima iz druge polufinalne večeri u finalu bi trebali vidjeti  predstavnike Austrije, Cipra, Australije, Armenije, Slovenije, Litve, Gruzije, Belgije, Poljske i Estonije.

Inače, Letovci su i nakon polufinala nastavili oduševljavati obožavatelje pa su tako sinoć imali nastup u jednom noćnom klubu u Liverpoolu te promovirali svoju pjesmu. Mrle i ekipa nastupili su u Blundell Supper Clubu gdje su izveli pjesmu 'Mama ŠČ' i oduševili sve prisutne.

Članovi benda otplesali su poznatu koreografiju te se družili s prisutnima, a kombinacija za nastup bile su već poznate šarene uniforme ispod kojih su imali prozirne haljine koje su predstavili na Dori. Delirij je nastao u dijelu pjesme u kojem se svlače i ostaju u haljinama, a nekoliko puta spustili su se i u publiku koja je s njima pjevala 'Mamu ŠČ'.

Na nastupu nije bio Prlja koji je odlučio odmoriti svoj glas prije subotnjeg finala. Inače, Let 3 su nastupili kao specijalni gosti cabaret programa koje su vodile drag queen. Nakon nastupa voditeljice programa upitale su letovce što žele poručiti svojim obožavateljima u Liverpoolu, a oni su rekli: - Glasajte za nas u subotu.

VIDEO Let 3 nastupili u noćnom klubu u Liverpoolu i izazvali potpuni delirij, nosili prozirne haljine kao na Dori

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije