Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavne priče

“Bare u ovoj ružnoj priči o nasilju nije napadač, već žrtva”

bare
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/10
14.04.2010.
u 17:40

Prije nekoliko mjeseci, kad je također htio prekinuti tu turbulentnu vezu, poludjela je, udarila ga i slomila mu nekoliko rebara. Bare je nije htio prijaviti niti je o tome govorio.

Goran Bare zadržan je u Remetincu jer se još čekaju nalazi iz bolnice o ozljedama njegove djevojke Željko Matković. Iako su prve informacije iz bolnice govorile o teškim ozljedama, odnosno nagnječenju mozga, težina ozljeda tek se treba utvrditi.

Sukob zbog prekida

Sudac Prekršajnog suda može izreći zadržavanje u trajanju do 15 dana, što je u ovom slučaju i učinio. Kako doznajemo od menadžera Majki Igora Bolteka, Bare se nalazi u vrlo teškom fizičkom stanju, ima podljeve na vratu od davljenja, velike ogrebotine i kraste na licu, a Željka Matković još leži u KBC-u Rebro, gdje je primljena u ponedjeljak navečer nakon što se u unajmljenom stanu fizički sukobila s Barom koji je, navodno, poželio prekinuti njihovu vezu koja je počela prošlog kolovoza.

Turbulentna veza

Nakon svega napisanog u medijima, Željka se navodno požalila svojoj majci da se kaje zbog svega što se dogodilo i da bi najradije sve povukla.

– Nama je ovom neistinom o Bari kao muškarcu koji tuče žene nanesena golema šteta. Znam da on nije agresivna osoba, jedino može biti agresivan prema samom sebi, u ovoj priči on je žrtva. Ovo nije prvi put da je Željka Matković bila nasilna prema Bari. Prije nekoliko mjeseci, kad je također htio prekinuti tu turbulentnu vezu, poludjela je, udarila ga i slomila mu nekoliko rebara. Bare je nije htio prijaviti niti je o tome govorio.

Mislio je da će je na lijep način moći uvjeriti da nisu jedno za drugo. U ponedjeljak je Željki rekao kako je našao novi stan, no ona to nije mogla prihvatiti. Uslijedili su njezini udarci od kojih se Bare jedva uspio obraniti – ustvrdio je menadžer Igor Boltek.

Komentara 8

OB
-obrisani-
23:23 14.04.2010.

sex and drugovs and rock and roll

OB
-obrisani-
17:54 14.04.2010.

ma, zamislite samo da je Kerum udarija kakovu Novinarku ??...cá bi bilo...

BI
bizzwizz05
07:29 15.04.2010.

tuga, tuga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije