Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u kući

Barbara i Steffani posvađale se 'na mrtvo ime', Tina prijeti da će izići iz kuće

big brother
Foto: Screenshot
1/5
14.10.2015.
u 20:33

Iako je već više puta Splićanka uputila teške riječi Riječanki, situacija je kulminirala tek sinoć nakon zabave priređene u povodu Zoričina rođendana

Netrpeljivost između Barbare i Steffani već je svima poznata stvar. Iako je već više puta Splićanka uputila teške riječi Riječanki, situacija je kulminirala tek sinoć nakon zabave priređene u povodu Zoričina rođendana.

A sve je krenulo kad je Steffani rekla Barbari da nema sluha, iako ju je Zorica nekoliko minuta ranije uvjeravala da ima talenta da postane pjevačica.

Steffani, koja smatra da je Barbara lažna osoba, sinoć je vrištala da je Barbara folirantica kojoj je samo bitno kako izgleda te da Ervina bespotrebno zavlači. 

Ostali stanari pokušali su smiriti situaciju, ali im je Steffani rekla da se ne miješaju. Osvrnula se i na Barbarinu prijateljicu Soraju za koju tvrdi da je puno bolja od Barbare te da je Riječanka samo njezina kopija. 

Situacija je na kraju završila tako da je Tina otišla u ispovjedaonicu i tražila od Big Brothera da je pusti da izađe jer više ne želi biti u društvu osobe kakva je Steffani. Hoće li Big Brother ispuniti njezin zahtjev, saznat ćemo večeras.

 

Svađa! Stefani napala Barbaru! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 14. listopad 2015

>>Mirjana postala kraljica Big Brother kuće!

>>Iz Big Brother kuće ispala Vesna: Goran će uvijek ostati moj prijatelj!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar babas
babas
23:09 14.10.2015.

Pa Stefi je rekla istinu,iako na malo grub način,ali to je njen stil.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:39 14.10.2015.

Jedan gleda u istu točku, drugi plaće, treća se dere, druga svađa sama sa sobom....umnobolnica, freak show

VI
virtuozo
07:13 15.10.2015.

rugala se sova stjenici.. Kaže joj da je kurvetina a sama se seksa pred kamerama da cili svit gleda,sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije