Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra Europe

Bandić na Ultri radio koktele: Sve miriše na ljubav

Milan Bandić na Ultri Europe festivalu 2019. u Splitu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
14.07.2019.
u 08:19

U VIP loži je festivalu nazočio i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić. Bandić je, čini se, bio prilično impresioniran viđenim na Parku Mladeži jer je bio nešto manje elokventan nego inače.

U subotu je festival ULTRA Europe trebao imati još jednog posebnog gosta. Premijer Andrej Plenković trebao je nakon otvaranja nove zračne luke u Splitu trebao posjetiti Park Mladeži. No, zbog preklapanja rasporeda taj je posjet otpao.

Ipak, nije moglo bez visokoprofilnih gostiju pa je na Ultru sinoć stigao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u pratnji direktorice Turističke zajednice grada Zagreba Martine Bienenfeld i drugih suradnika kao i gradonačelnika Splita Andre Krstulovića-Opare.

U VIP loži je festivalu nazočio i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić. Bandić je, čini se, bio prilično impresioniran viđenim na Parku Mladeži jer je bio nešto manje elokventan nego inače.

Milan Bandić na Ultri Europe festivalu 2019. u Splitu
1/6

- Sve miriše po ljubavi, bio je odgovor na pitanje kako se osjeća na ULTRI.  Kažu da pet do deset posto ljudi voli elektronsku glazbu, a više 50 posto rock. Ja se večeras prepuštam ljubavi, sve miriše po ljubavi, rekao je Bandić dodajući kako je došao na poziv gradonačelnika Andre Krstulovića-Opare.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Bandić je čak i postao koktel majstor pa je 'miksao' pića. 

- Na poziv, ali svojom voljom, nitko me ne može natjerati da negdje dođem, konkretan je Bandić.- Popili smo kavu. Ali uvijek
krene s kavom a završi sa svečanim ručkom ili večerom, odgovorio je na pitanje o čemu su Opara i on razgovarali.

- Kažem, posvetimo se večeras ljubavi, završio je nakon pitanja je li dogovorena neka suradnja između dva grada.

U razgovoru s Kristijanom Staničićem doznali smo kako je poklonik elektronske glazbe.

- Mislim da je ovogodišnja ULTRA ispunila sva očekivanja publike i organizatora. Drago mi je da smo podržali ovakav jedan megaspektakl koji jako puno znači za promociju Splita, Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatske, našeg turizma u cijelosti. Vjerujem da će ULTRA sljedećih godina još rasti. Pratim elektronsku glazbu, vozio sam se danas pet sati prema Splitu opuštajući se. Onda sam razgovarao s brojnim turistima koji su isto jako zadovoljni, rekao je.

Ovo je prvi puta da ste tu? - Ne, drugi. Onda ste bili i na Poljudu? - Jesam. Bilo je malo skepse oko nove lokacije kako će sve to izgledati. No, moj je skromni dojam da je ULTRA ove godine u potpunosti uspjela, svaka čast organizatora, rekao je Staničić.

 

Komentara 9

DA
darwil
10:27 14.07.2019.

Sve miriše na lovicu sa blago lažnim osječajem ljubavi.

MV
M.volarìc
09:47 14.07.2019.

Evo dilera@

AE
aerosoul
09:23 14.07.2019.

A kako je onim ljudima sto zive oko ultre? Samo oni znaju, kako im je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije