Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠNJENJE

Gradonačelnik Bandić obišao radove Ljeta na Savi

Bandić obišao Ljeto na Savi
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/18
04.07.2019.
u 22:44

Službeno otvorenje cjelokupnog Ljeta na Savi trebalo bi biti između 15. i 18. srpnja

Projekt Ljeto na Savi o kojem se priča već dugi niz godina ovo ljeto bi napokon trebao zaživjeti.

Iako je otvorenje bilo najavljeno za 1. lipnja ono je ipak odgađano pa bi prema riječima gradonačelnika Milana Bandića koji je danas i obišao gradilište službeno otvorenje trebalo biti između 15. i 18. srpnja.

Dio programa započet će već ovaj vikend.

Bandić obišao Ljeto na Savi
1/18

 

Komentara 6

TI
Tirano
08:21 05.07.2019.

Kao građanin grada "zahtjevam da se objavi financijska situacija grada, Javnih poduzeća, Stanova grada, naročito praznih i novoizgrađenih, sve ono što tu spada, zalihe vodovoda i odvodnje!? Hoćemo li napokon vidjeti sa čime grad raspolaže i gdje nestaju i za što novci građana Zagreba"!? Jesam li puno tražio!? To bi trebalo svake godine moći pročitati što, kada i koliko imamo sredstava i to javno u novinama, bar svake 4 godine!? To nisu podaci kojima smije pristupiti samo Skupština grada!? Svi to moraju vidjeti?!

DV
dvorskaluda
08:52 05.07.2019.

Podatke o prihodima te imovini kao i raspolaganju imovinom i trošenju prihoda možeš vidjeti na službenoj stranici Grada Zagreba. Ali, tu nećeš saznati da npr. Grad, kao vlasnik npr. ZET-a, tom ZET-u određuje cijene za usluge prijevoza, određuje koja vozilaa i koliko će kupiti, pod kojim uvjetima, od koje banke će uzeti kredit, ali će te pare vraćati ZET. Grad određuje koga i koliko će zaposliti i zapošljava u upravu, a radnika je sve manje. Grad u ime ZET-a kupuje stajališta, nadstrešnice, uzima kredite; za to daje pod jamstvo imovinu ZET-a. Ako krediti ne budu vraćeni - ode ZET, a ne Grad. I to je obrazac za sve 'oldingove podružnice. Sve su prvo ostale bez svojih odmarališta na moru - sad su one vlasništvo Grada koji ih komercijalno iznajmljuje....i td.

DO
dopizdilomi
14:30 06.07.2019.

Između 15. i 18. srpnja. Koje godine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije