Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idilična Brtonigla

Balašević kupio vilu u Istri i platio je više od 300 000 eura?

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
10.04.2019.
u 09:49

Pjevač je navodno za svoju oaza mira odabrao vilu koja ima bazen te četiri spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu.

Đorđe Balašević u istarskom mjestu Brtonigla kupio je vilu, pišu 24 sata. U blizini njegove vile još je osam vila koje su slične gradnje, a svaka vila ima nešto više od 200 četvornih metara.

Vila ima prostranu okućnicu unutar koje je i vanjska kuhinja, ima bazen, saunu i jacuzzi. Unutrašnjost je također prostrana te ova vila ima četiri spavaće sobe i svaka soba ima svoju kupaonicu.

Procjenjuje se kako ovakve vile i na ovakvoj lokaciji u prosjeku koštaju od 300 do 450 tisuća eura, a ako se kupuje po principu ključ u bravu onda ta cijena može biti i duplo viša.

Mještani nisu potvrdili da im je poznati pjevač novi susjed, tek su u restoranu u Brtonigli potvrdili kako je Balašević nedavno bio kod njih, ali ne znaju koji je bio razlog njegova posjeta Brtonigli.  

Ključne riječi

Komentara 8

PU
paul-umpe
13:08 10.04.2019.

suncokret

Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:12 10.04.2019.

Evo ih. Vraćaju se.

MA
Mama
15:51 10.04.2019.

dobro došao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije