Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragi kolega i prijatelj

Autor Massimovih hitova čuo se s njim nedavno: Pričao je o planovima i onako usput mi rekao da je malo bolestan

Foto: Facebook
1/7
23.12.2022.
u 19:50

Amil Lojo oprostio se od Massima na Facebooku i rekao kako je bio pravi i istinski umjetnik i bilo mu je zadovoljstvo što su surađivali zajedno.

Amil Lojo puno je surađivao s Massimo i on je autor nekih od njegovih velikih uspješnica poput: "Ne dam grijehu na tebe" i Kladim se na nas. Na svom Facebooku se emotivno oprostio od svog prijatelja i suradnika s kojim se zadnji put čuo prije desetak dana i u šoku je zbog gubitka dragog kolege.

- Prije desetak dana me nazvao Massimo poslije pune Arene u Zagrebu i onako pun optimizma pričao o novim planovima, velikim koncertima koji su trebali da se dese, novim pjesmama. Želio je da mu Adi Šoše i ja budemo gosti na turneji što me baš jako obradovalo...Onako usput reče da je malo bolestan, ali ništa strašno. Riješit će se... Dragi Massimo hvala ti za sve. Nedostajat ćeš mnogo ovom svijetu...Bio si pravi istinski umjetnik i velika mi je čast što sam imao priliku te upoznati i surađivati s tobom. Počivaj u miru - napisao je Amil. Kada je počeo suradnju s Massimom u jednom je intervju otkrio kako se oko suradnje s njim sve dogovorio u pet minuta i kada je tada pisao pjesme za njegov album bio je jako sretan.

- Mnogo cijenim Massima Savića i zaista mi je veliko zadovoljstvo biti dio ovog projekta. Na ovom albumu Massimo surađuje s mnogo svjetskih muzičara, pa mi je još veće zadovoljstvo da se moje ime nađe među svima njima – kazao je prije osam godina Amil.

Ključne riječi

Komentara 1

ŽU
ŽuŽu
13:33 24.12.2022.

Cijepljen, ali ljudi će i na ovaj slučaj da žmire. 😭 Sigurno je nešto drugo bilo u pitanju, reki su i sigurno je tako, ne bi nas doktori lagali. Isto kao i Aki Rahimovski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije