Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plesala uz coloniju

Atraktivna plesačica s Dore napravila video iz garderobe i postala hit na internetu

Foto: Instagram
1/11
06.03.2020.
u 18:45

S još jednim plesačem, Marijem Vrbancem snimila je zanimljiv ples koji je na TikToku pregledan već preko 700 tisuća puta, što je nju poprilično šokiralo.

Zagrebačka plesačica Martina Vuletić posljednje vrijeme niže samo uspjehe. Nakon što je bila jedna od plesačica na Severininoj turneji 'The Magic Tour', proteklog je vikenda u Opatiji nastupila na Dori uz Colonije i pjevačicu Ivanu Lovrić koja je nastupila s pjesmom 'Zidine'.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

No, ono što je postalo hit u svijetu nije njezin nastup na Dori već video kojeg je snimila u garderobi u Opatiji, a objavila na svjetski popularnoj aplikaciji TikTok na kojoj bilo tko može snimiti video kako pleše i pjeva uz neku pjesmu. 

1/13

S još jednim plesačem, Marijem Vrbancem snimila je zanimljiv ples koji je na TikToku pregledan već preko 700 tisuća puta, a ona je to objavila na svom Instagramu i napisala: "Može li mi netko objasniti kako je ovaj video dobio preko 35o tisuća pregleda? U šoku sam".

Šira javnost je Martinu upoznala još 2014. godine kada se na YouTubeu pokazala snimka njezine koreografije na hit 'Partition' planetarno popularne pjevačice Beyonce. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije