Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kućnoj zabavi

Nikolina ljubila Hakiju i pokazala međunožje, gledatelji ostali zgroženi

Foto: RTL
1/4
06.03.2020.
u 10:14

Na kućnu zabavu stigla su i dvojica Hakijinih prijatelja, a farmer je imao želju da mu Nikolina zapjeva, što se Marijani nije svidjelo

Jedan od najpoznatijih farmera Hakija Špago u showu ''Ljubav je na selu'' priredio je zabavu za svoje dvije kandidatkinje – Marijanu Črlenec i Nikolinu Sajević.

Hakija se poprilično potrudio razveseliti svoje kandidatkinje, nabavio im je razne dekoracije, maske, ali i set za pjevanje, koji je vrlo brzo iskoristila Nikolina.

Na kućnu zabavu stigla su i dvojica Hakijinih prijatelja, a farmer je imao želju da mu Nikolina zapjeva, što se Marijani nije svidjelo.

– Došlo je Nikolininih pet minuta slave, da se raspjeva – komentirala je suparnica.

1/6

Nakon što je Nikolina zapjevala, Hakijini prijatelji komentirali su da lijepo pjeva, iako ju je možda malo uhvatila trema pred njima. 

– Bila je povučena, a Hakija je malo energičniji čovjek – komentirao je jedan prijatelj.

Nikolini ovo nije prvi put da pjeva svojem farmeru, budući da mu je zapjevala i na mostu na kojemu se prvi put poljubila, a Nikolina i inače pjeva odmalena, posebno sevdalinke. 

Poslije pjevanja, djevojke su se opustile i zaplesale, a Nikolini se tijekom plesa njezina kratka suknja stalno podizala pa je par puta slučajno pokazala i međunožje, što je gledatelje poprilično zgrozilo. 

"Ovo više nije komedija nego horor", "Gaće u prvom planu, a mini neka kuk verzija.. i ljuljaj..", "Melem za uši i oči", pisali su gledatelji.

Marijana je kasnije Hakiju i poljubila, a to će gledatelji moći vidjeti u idućoj epizodi. 

Komentara 3

DU
Deleted user
13:15 06.03.2020.

Bježi Hakija... još stigneš....

Avatar M.A.N
M.A.N
07:51 07.03.2020.

U toj emisiji svi poremeceni

IM
Immanuell
12:24 06.03.2020.

Vjerojatno misli da je Sharon Stone.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije