Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumački par

Ashton Kutcher Milu Kunis nakon vjenčanja vodi u - svemir!

ashton kutcher
pixsell
17.06.2013.
u 08:33

Ashton i Mila vjenčat će se najvjerojatnije u rujnu i to na plažama St. Tropeza, a nakon toga na medeni mjesec idu u svemir

Ashton Kutcher zaručio se s djevojkom Milom Kunis, a par je već odlučio gdje će na medeni mjesec. Romantični Ashton je, naime, svoju zaručnicu odlučio nakon što uplove u bračnu luku odvesti u - svemir!.

Glumac će Mili kupiti kartu za svemiru na letu Richarda Bransona na kojem je mjesto već nedavno rezervirao Justin Bieber. Karta za jednu osobu košta 124.000 dolara.

Ashton i Mila vjenčat će se najvjerojatnije u rujnu i to na plažama St. Tropeza.

>> Ashton Kutcher pretukao zaštitara na koncertu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije