Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROJEKTI

Arija Rizvić nakon RTL-ove serije glumila je i u stranoj produkciji: 'Poseban je to doživljaj'

Arija Rizvić
Foto: Rahela Poljak
1/9
14.04.2024.
u 22:20

Nakon izleta u uloge u kratkometražnim filmovima, Arija će se ubrzo pojaviti i u inozemnoj produkciji finske serije "Last to Brake" koja će u jesen 2024. godine biti dostupna na jednoj od vodećih streaming platformi. U ulozi talijanske djevojke snimala je scene s Chrisom Fultonom, škotskim glumcem gledateljima poznatim iz američke povijesne serije Bridgerton.

Glumica i kazališna redateljica Arija Rizvić nakon uloge influencerice Kristine Ćuk u seriji San snova koja se trenutno emitira na RTL-u, a čije je snimanje privedeno kraju, krenula je u nove filmske projekte.

- Prekrasno je bilo raditi na seriji San snova i kada je zadnji kadar snimljen preplavile su me emocije. Nadam se da ćemo se ponovno okupiti kao ekipa u nekom budućem projektu, rekla je Arija o RTL-ovoj uspješnici.

Arija je nedavno dovršila snimanje kratkometražnog filma "Nemreš pobjeć' od nedjelje" prema tekstu višestruko nagrađivane autorice Tene Štivičić u režiji mlade redateljice Tonie Jurišić pod mentorstvom Kristijana Milića. Ovo je Arijin drugi „susret“ s tekstom Tene Štivičić, nakon njezine prve redateljske uloge u zagrebačkom HNK gdje je debitirala s dramskom predstavom autorice Tene Štivičić 64 u listopadu 2021. godine, radeći na predstavi s velikim glumačkim imenima poput Alme Price, Dragana Despota, Lane Barić, Igora Kovača, Luke Dragića, Olge Pakalović, Livia Badurine i Tese Litvan.

Nemreš pobjeć' od nedjelje je psihološka drama koja se bavi kompliciranim odnosom mladog para koji se bori s vlastitim unutarnjim konfliktima i vanjskim pritiscima. Dok Ona (Arija Rizvić), izgubljena u vrtlogu svojih paranoja i tjeskoba, pokušava pronaći smisao u kaotičnom svijetu, On (Marin Stević) se suočava s vlastitim strahovima i frustracijama. Uz Ariju i Marina uloge tumače i Goran Grgić. Mirta Zečević, Josip Brakus i drugi.

VEZANI ČLANCI: 

Arija je prihvatila ulogu u još jednom kratkometražnom filmu koji počinje snimati 10. travnja, također s glumačkim partnerom Marinom Stevićem. Riječ je o filmu "7 zadnjih cigareta" scenaristice i redateljice Line Jelene Galijatović. Vječna tema ljubavi kroz autentičnu vizuru mladih ljudi i njihovih odnosa, okosnica je ovog kratkometražnog filmskog uratka.

Nakon izleta u uloge u kratkometražnim filmovima, Arija će se ubrzo pojaviti i u inozemnoj produkciji finske serije "Last to Brake" koja će u jesen 2024. godine biti dostupna na jednoj od vodećih streaming platformi. U ulozi talijanske djevojke snimala je scene s Chrisom Fultonom, škotskim glumcem gledateljima poznatim iz američke povijesne serije Bridgerton.

- Poseban je doživljaj biti na velikom setu, ekipa je jako profesionalna. Serija je smještena u razdoblje 70-ih godina i kako je sve bilo u tom duhu, od moje odjeće do rekvizita, bilo je zabavno zakoračiti u prošlost, ispričala je Arija pred kojom je ljeto prepuno poslovnih izazova.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije