Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Manchesteru

Ariana Grande najavila veliki koncert za žrtve napada

Ariana Grande
Foto: Reuters
1/3
01.06.2017.
u 08:58

Nada se da će nastupom prikupiti dva milijuna funti koje će dodijeliti obiteljima žrtava napada , a na pozornici će joj se u nedjelju pridružiti Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay...

Pjevačica Ariana Grande najavila je u nedjelju humanitarni koncert za žrtve napada u Manchesteru pod nazivom One Love Manchester.

Na pozornici će joj se pridružiti glazbene zvijezde poput Justina Biebera, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrella Williamsa, grupa Coldplay, Take That... Koncert je dva tjedna nakon velike tragedije u prostoru za 50 tisuća ljudi. Organizatori se nadaju da će prikupiti barem dva milijuna funti, a novac će dodijeliti žrtvama i obiteljima žrtava napada.

Podsjetimo, na Arianinu koncertu izveden je teroristički napad u kojem je poginulo 22 ljudi, a još ih je pedesetak ozlijeđeno. Mlada pjevačica bila je potpuno shrvana nakon stravičnog napada, a koncertom želi odati počast žrtvama koje će joj, kako kaže, zauvijek biti u mislima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije