Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostale u šoku i suzama

Justin Bieber ponizio obožavateljicu: 'Pogledaj se. Muka mi je od tebe'

Justin Bieber
Foto: Dan Jones/News Syndication/PIXSELL
12.03.2017.
u 17:21

Popularni pjevač Justin Bieber prije svog koncerta koji se održavao u Melbourneu, nije se baš pokazao u najboljem svjetlu prema svojim obožavateljicima

Naime, pjevaču su prilikom njegovog ulaska u automobil prišle obožavateljice koje su se željele s njim fotografirati. Jednu od njih je posebno povrijedio vrlo grubim rječnikom javljaju, svjetski mediji.

"Napadate moju privatnost, ne želim se fotografirati", rekao je djevojci Sabah Helal (20) . "Pogledaj se. Muka mi je od tebe", rekao je pjevač.

Majka obožavateljice Houda Bennaoui  kasnije je za medije otkrila da smatra da je njegov odgovor bio 'odvratan' i da se njezina kći osjećala vrlo poniženo. "Moja kći mu je prišla, a on ju je ponizio, plakala je", rekla je majka.

Inače koncert koji je Justin održao nije baš zadovoljio fanove. Pjevao je s rukama u džepu i jedva otvarao usta. Jedna od obožavateljica je napisala na Twitteru: "Tako sam razočarana Justinom Bieberom, izgledao je jako nezainteresirano tijekom koncerta".

Podsjetimo, Justin Bieber je na svom Instagram profilu već prije objavio sliku s tekstom u kojemu je svojim fanovima objavio da se više ne želi fotografirati s njima na ulici. Objasnio je tada da se osjeća kao životinja u zoološkom vrtu i da ga to iscrpljuje.

> > Justin Bieber se vratio na Instagram i raspametio obožavateljice

> > Australac se predstavljao kao Justin Bieber kako bi od mladih fanova dobio gole fotografije

Komentara 7

RI
rikavac
21:07 12.03.2017.

Muka je nama vecini od tebe Justine al jos su gore ove sto letaju za tobom.

Avatar Croa Croica
Croa Croica
23:18 12.03.2017.

Mali prepotentni balavac

SO
srecko.orsulic123
05:43 13.03.2017.

Bieber Claun za cirkus .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije