Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednako odjevene

Antonija Mišura Sandrić snimljena sa svojom mini kopijom: Kći i ona uživale u klizanju

Foto: PIXSELL
1/17
05.12.2023.
u 21:48

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić uhvaćena je u preslatkim trenucima sa svojom mini kopijom - kćerkicom Tarom kako zajedno uživaju u zimskim radostima.

Jedna od naših najljepših bivših sportašica Antonija Mišura Sandrić uhvaćena je u predivnim trenucima sa svojom kćerkicom Tarom. Bivša hrvatska košarkaška reprezentativka uživala je u klizanju i blagdanskoj čaroliji u rodnom Šibeniku, a očito je kako je njezina djevojčica slika i prilika. Uhvaćene su na ledu dok je Antonija gurala kćerkicu po ledu, a izgledalo je kako se odlično zabavljaju. Mama i kći čak su se i jednako odjenule, a njihove preslatke fotografije obišle su danas i domaće medije. 


Antonija koja se prije pet godina oprostila od profesionalnog igranja košarke, danas živi život o kakvom je uvijek maštala kao djevojčica. - Uvijek sam govorila i prije, sjećam se jednog intervjua – rodit ću kćer i sina. I tako je i bilo. Praktički sve imamo i kad vidiš danas čega sve ima, samo ti mogu reći – hvala ti Bože. Imam dvoje žive i zdrave djece, zdrav brak i svi su mi moji bliski živi i zdravi i to je sve što mi je potrebno - kazala je plavuša nedavno u In Magazinu. Iza sebe ima zavidnu uspješnu karijeru, a uvijek je pohvale dobivala i na račun svojeg besprijekornog izgleda. 

 

Foto: PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:


Titulu najljepše sportašice odnijela je na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. te na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. Antonija je od 2015. godine u sretnom braku s bivšim šibenskim košarkašem Markom Sandićem, s kojim osim kćeri, ima i sina Noela. Par je zajedno više od sedam godina u braku u kojem su zasnovali obitelj i uredili predivan dom. Sportašica često na društvenoj mreži Instagram dijeli fotografije iz obiteljskog života, a prave zvijezde njezinog profila su u pravo djeca. Svojim mezimcima koji su oboje rođeni u siječnju, često priredi i zajedničku rođendansku proslavu. Ove je godine Tara napunila tri godine, a njezin braco Noel slavio je prvi rođendan. 


Podsjetimo, obitelj je za rođendane svojih mališana uz dvije veličanstvene rođendanske torte pozirala u tonovima bijele i zlatne boje, a u istim su tonovima bile i dekoracije koje su se sastojale od bijelih i zlatnih balona. Torte su bile ukrašene početnim slovima njihovih imena, ali posebno u oči upali su prozirni dijelovi iza kojih se nalaze figurice konja u minijaturnoj replici dječjih vrtuljaka. 

 

VIDEO Bivši suprug Elle Dvornik ponovno ljubi? Šuška se da je u vezi s agenticom nekretnina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije