Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent: Raspjevani klinci prvim nastupom stvorili euforiju u zemlji

Antonija Dora voli stare pjesme jer diraju u dušu, a Mateo želi pobjedu!

supertalent
Miranda Čikotić / Pixsell
05.10.2009.
u 18:01

Desetogodišnja Antonija Dora Pleško i 13-godišnji Mateo Ravlija, kao i njihovi roditelji, još su u blagom šoku zbog medijske buke koja se digla nakon njihova nastupa u showu Nove TV "Supertalent".

Ovakvu euforiju, moram priznati, nismo očekivali! - ispričala je Dubravka Pleško, mama male Antonije koja je u petak izvedbom pjesme "Cabaret" Lize Minnelli žiri i publiku ostavila bez teksta.

 

- Malo sam se tresla prije nego što sam izišla na pozornicu, ali kad sam počela pjevati, skroz sam se opustila - ozbiljno priča desetogodišnja Splićanka Antonija Dora čiji glazbeni ukus nije nimalo tipičan za nekoga njezine dobi.

 

- Najviše volim slušati jazz i blues i zato bih jednog dana voljela postati jazz pjevačica - kaže Antonija i otkriva nam kako je većina njezinih prijatelja bila ponosna na nju, dok su neki ipak bili malo zavidni. Svestrana djevojčica za idući nastup odlučila se za jednu još zahtjevniju pjesmu.

 

- Idući put pjevat ću pjesmu Tine Turner. Mama mi je rekla da stare pjesme više dirnu ljude jer ih vrate u prošlost, pa sam se zato odlučila za ovakav odabir pjesama - kaže Antonija koja voli i glumiti i plesati.

 

Kao i Antonija, i tri godine stariji Mateo iz Rijeke paralelno pohađa osnovnu i glazbenu školu. Pjeva oduvijek, ali violinu je u ruke primio tek prije tri godine. Kad je otpjevao i na violini odsvirao pjesmu "You Raise Me Up", Nina Badrić u žiriju nije uspjela suspregnuti suze.

 

- To mi je bilo super, znao sam da je sve prošlo u redu kad sam vidio kako je Ninu dirnula pjesma. Drago mi je što su reakcije poslije nastupa bile pozitivne - kaže Mateo. Iako su mu Enis Bešlagić i Nina Badrić bez razmišljanja digli prst gore, treći član žirija Dubravko Merlić nećkao se i nije baš imao riječi hvale za njegov nastup.

 

- Pitala sam ga poslije je li ljutit što ga Merlić nije baš pohvalio, a on mi je samo odgovorio da je to njegov posao i da svatko ima pravo uputiti mu kritiku. Doista ga to nije previše uzbudilo - ispričala nam je Mateova mama Danijela.

 

- Očekujem dobru zabavu od ovog showa, a ako se i dalje budem tako sviđao ljudima, možda i pobijedim - skromno i tiho kaže ovaj 13-godišnjak.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgubidan
14:17 14.10.2009.

gospode boze gledao sam na yubitou klipove od ove male pa na sta to lici, jel ta mater razmilsja o tome da pedofili bacaju drkicu na nastupe tog djeteta u svojoj sobi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije