Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na božićnom domjenku

Ante Todorić i njegova partnerica obilježili godinu uspješnog poslovanja, podržali ih članovi obitelji

Foto: Mario Poje
1/12
24.12.2023.
u 11:00

Kako bi proslavili dosadašnje respektabilne rezultate, Petra Kaćunko i Ante Todorić, koji zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke stoje iza Regent Real Estate Agency, organizirali su božićni domjenak, na kojem im se pridružilo preko 200 prijatelja i poslovnih partnera.

Iza Regent Real Estate, luksuzne agencije za nekretnine, izuzetno je uspješno razdoblje poslovanja. U svibnju ove godine otvorili su svoje sjedište u zagrebačkom Centru Kaptol, a samo dva mjeseca poslije, u srpnju, ured i u Splitu. Unatoč tome što je tvrtka prisutna na tržištu tek osam mjeseci, Regent Real Estate već je stekla renome kao pouzdan partner u poslovanju s nekretninama. Naime, u svojem portfelju posjeduju gotovo tisuću nekretnina, a taj broj raste i dalje.

Kako bi proslavili dosadašnje respektabilne rezultate, Petra Kaćunko i Ante Todorić, koji zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke stoje iza Regent Real Estate Agency, organizirali su božićni domjenak, na kojem im se pridružilo preko 200 prijatelja i poslovnih partnera, među kojima i obitelj Todorić, Anica i Robert Kovač, Darijo Srna, Milan Lučić, Ante Kotromanović, Mario Mamić, Iva Majoli, Niša Saveljić, Sandi i Ilica Cenov, sestre Banely, Ljubo Pavasović Visković, Ema i Danijela Gračan i mnogi drugi…  Na božićnoj zabavi, koja se održala na terasi hotela Esplanade, u sklopu Fooling around advent događanja u samom srcu Zagreba, gosti su uživali u prekrasnom ambijentu, ukusnoj hrani i piću te su podijelili trenutke radosti i uspjeha s Regent timom.

VEZANI ČLANCI

"Ovo je za nas poseban trenutak, jer smo u tako kratkom vremenu postigli veliko povjerenje tržišta. Naša posvećenost kvaliteti usluge i strast prema nekretninama doveli su nas do ove točke, a božićna zabava savršen je način da podijelimo radost s onima koji su nas podržavali", izjavila je direktorica Regent Real Estatea, Petra Kaćunko.

Regent Real Estate planira proširiti svoje poslovanje i u narednoj godini te dodatno učvrstiti svoju poziciju na tržištu. S obzirom na brzi uspon i pozitivne povratne informacije, za očekivati je da će ova agencija zasigurno i dalje podizati standarde na tržištu nekretnina u Hrvatskoj i regiji.

VIDEO Lana Klingor Mihić o prizorima u shopping centru

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije