Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
show na prisavlju

ANKETA Poslušajte sve pjesme s ovogodišnje Dore i glasajte: Koja vam je najbolja?

Foto: Screenshot Youtube
1/6
09.01.2024.
u 14:51

Mi smo ih sve  poredali kako biste ih mogli poslušati na jednom mjestu, a na kraju nam dajte i svoj glas, koja vam je ovogodišnja pjesma na Dori najbolja?

Dora, izbor hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije Dora 2024. ove će se godine održati u studijima Hrvatske radiotelevizije (HRT) na zagrebačkom Prisavlju. Gledatelji HRT-a tako će koncem veljače moći uživati čak tri dana u glazbenom spektaklu. Predviđene su tri večeri; dvije polufinalne koje će se održati 22. i 23. veljače te finalna večer koja će se održati u nedjelju 25. veljače.

Prošloga su tjedna u emisiji Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) u emisiji “Svijet diskografije” premijerno predstavljene pjesme natjecateljice ovogodišnje Dore. Također, na YouTube kanalu Dore su danas, 9. siječnja premijerno objavljeni svi spotovi Dore. 

VEZANI ČLANCI

Mi smo ih sve  poredali kako biste ih mogli poslušati na jednom mjestu, a na kraju nam dajte i svoj glas, koja vam je ovogodišnja pjesma na Dori najbolja?

Vatra - Slatke suze, gorka ljubav

Pavel - Do mjeseca

Vinko - Lying Eyes

Damir Kedžo - Voljena ženo

Saša Lozar - Ne plačem zbog nje

Let 3 - Baba Roga

Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin - Vodu piti trizan biti

Lu Dedić - Plavi leptir

Boris Štok - Can We Talk

Alen Đuras - A Tamburitza Lullaby

Natalie Balmix - Dijamanti

MARCELA - Gasoline

Noelle - Baby, Baby

James Night - Nebo plače

MISHA - One Day

Erna - How Do You Love Me

Stefany Žužić - Sretnih dana dat' će Bog

Lana Mandarić - More

eugen - Tišine

Lara Demarin - Ne vjerujem ti

Barbara Munjas - Nepobjediva

The Splitters - Od kad te sanjam

ET - Pametnom dosta

Baby Lasagna - Rim Tim Tagi Dim

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom: 'Puno je tu rada'

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
15:29 09.01.2024.

Sve redom katastrofa. Poslušao sam i tri puta odspavao i budio se. 96% pjesama je ultra uspavljajuće i to ne prolazi na eurosongu, kao što uspavljujuće pjesme niti do sada nisu prolazile. Same izvedbe nikakve. Nema života, nema ritma, nema truda, čista klasika i ispod klasike a za eurosong trebaju djela i trud. Statistika je nevjerojatna nauka i još se nisu naučili oni koji odabiru izvođače. Poslušajte ritmove svih pobjedničkioh pjesama i scenske nastupe i vidjeti ćete kakve pjesme statistički treba odabirati. Uspavnake ne, samo nedostaje "Zeko i potočić". Jadna majko na što smo spali. Dajte napravite pauzu i nemojmo se ići sramotiti. A onda se čudimo kako su bolje ocijenjene izvedbe iz BiH, Slovenije, srbije, Albanije. Pa mi sada imao skladbi od naših poznatih izvođača koje su u rangu najbolje plasiranih izvedbi na eursongu. Ali ti pjevači i njihove izvedbe ne mogu doći do izražaja i zato se nemaju volju prijavljivati na natječaj. Dajte se ljudi uozbiljite i progledajte što prolazi na eurosongu. Ove jadne uspavanke, gdje se ne treba truditi već samo malo zijevati, sigurno ne.

KU
kuramela
20:17 09.01.2024.

Glazba u Hrvatskoj je odavno bolesna i na samrti. Ovo je malo bolje od prvog pljeska, od tuge i suza kao da sam na sprovodu, gdje li smo potonuli s ovolikim ''umjetnicima'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije