Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreća u obitelji

Anita Dujić rodila djevojčicu, na Instagramu otkrila i zanimljivo ime koje su joj nadjenuli

Foto: Instagram
1/8
11.04.2023.
u 19:58

Nekadašnja Miss turizma, a danas uspješna poduzetnica na svom je Insta Storyju objavila i prvu fotografiju tek rođene djevojčice i njezine starije sestre, četverogodišnje Lily.

Bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot (38) jučer je po drugi put postala majka, a sretnu vijest potvrdila je na svom Instagramu. Nekadašnja Miss turizma, a danas uspješna poduzetnica na svom je Insta Storyju objavila i prvu fotografiju tek rođene djevojčice i njezine starije sestre, četverogodišnje Lily. Otkrila je i da su ona i njezin partner Duncan Broadfoot djevojčici dali ime Ella Skye.Da je trudna otkrila je u studenom prošle godine objavivši na Instagramu fotografije na kojima se vidi trudnički trbuh. 

Foto: Instagram

Anita je u braku s Duncanom Broadfootom, a bračne zavjete izmijenili su u Škotskoj prije dvije godine.  - Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon tih  vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora - napisala je Anita nakon vjenčanja uz fotografiju sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine na snimanju mjuzikla Mamma Mia 2. Inače, supružnici već imaju kći Lily koja je na svijet stigla u siječnju 2019. godine.

Podsjetimo, Anita je ranije bila u braku sa scenografom Ivanom Veljačom, bratom Jelene Veljače, a nakon njega u vezi je bila i s glumcem Ivanom Hercegom.

VIDEO Let 3 nastupom u Madridu oduševio i Konstraktu, u publici se vijorile hrvatske zastave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije