Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivala ga

Anica Kovač nakon dužeg vremena otvorila svoj Instagram za javnost, evo što na njemu objavljuje

Foto: Instagram
1/8
24.11.2020.
u 21:30

Anica se poslije udala za nogometaša Roberta Kovača s kojim ima troje djece i posvetila se obitelji, a na modnim pistama bi se pojavila samo ako je poziv bio od njoj dragih domaćih dizajnera.

Bivša Miss Hrvatske i supruga Roberta Kovača, Anica Kovač odnedavno je otvorila svoj Instafram profil kojeg je čuvala od očiju javnosti duže vrijeme. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Anica Instagramu ima tek nešto manje od 5000 pratitelja, a njezine objave nisu nimalo poput onih influencerskih. Sudeći po objavama, Anica ne mari previše za Instagram, a to govori i činjenica da je posljednju fotografiju objavila prije dva tjedna. Povremeno objavljuje slike svoje obitelji, selfije, vjerski citate ili pak fotografije iz prošlosti s prijateljima. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"U svijetu u kojemu možeš biti bilo što, budi ono što jesi", stoji u opisu njezinog profila.

Inače, Anica Kovač, bivša Martinović, titulom najljepše Hrvatice okrunjena je 1995. godine i kući se sa Svjetskog izbora vratila s lentom Miss Europe. Bila je prva pratilja Miss svijeta i dobila je nagradu za najljepšu haljinu koju je za nju dizajnirala Branka Donassy. Anica se poslije udala za nogometaša Roberta Kovača s kojim ima troje djece i posvetila se obitelji, a na modnim pistama bi se pojavila samo ako je poziv bio od njoj dragih domaćih dizajnera.

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
22:26 24.11.2020.

I Michael Obama ga skriva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije