Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila

Lana Jurčević u najizazovnijem izdanju dosad, čini se da ispod balonera ne nosi ništa

Foto: Promo
1/9
24.11.2020.
u 15:21

Pjevačica se fotografirala ispred zrcala, noseći na sebi samo baloner zemljane boje i visoke čizme u nešto svjetlijoj nijansi, a pratiteljima je zagolicala maštu jer se čini kako ispod balonera ne nosi donje rublje.

Pjevačica Lana Jurčević nedavno je proslavila svoj 36. rođendan. Pjevačica se inače ne srami pokazati svoje nesavršenosti pa je tako u karanteni pokazala celulit koji je dobila kada se udebljala, a nedugo zatim pokazala je i lice s prištevima koje je zaradila prilikom putovanja u SAD prije godinu dana. Pritom je pozvala sve žene da joj se pridruže s objavom svojih nesavršenih fotografija. 

No, posljednja njezina objava nešto je drugačija, a odmah je izazvala lavinu komentara na račun njezinog izgleda.

Pjevačica se fotografirala ispred zrcala, noseći na sebi samo baloner zemljane boje i visoke čizme u nešto svjetlijoj nijansi, a pratiteljima je zagolicala maštu jer se čini kako ispod balonera ne nosi donje rublje. Baloner je spustila s ramena i pristojno istaknula dekolte.

Foto: Instagram

Pratitelji su joj u komentarima pisali kako je predivna, a oduševila ih je i odjevna kombinacija. 

“Prekrasna”, “Prepremoćna”, “Wooooww”, “Oduzimaš dah”, pisali su. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije