Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve zbog uloge

Angelina stalno odlazi u solarij, više ne želi imati porculanski ten

Angelina Jolie (1)
Reuters/PIXSELL
23.09.2013.
u 18:00

Brad Pitt je jako ljut što Jolie svaki dan odlazi u solarij jer zna koliko se ona boji da bi mogla oboljeti od raka kože i zato mu nije jasno zašto to riskira odlaskom u solarij.

Dosad je, osim po mršavoj figuri, Angelina Jolie bila poznata i po svom porculanskom tenu koji je uvijek dobro čuvala od sunčevih zraka. No nedavno je postala prava ovisnica o sunčanju i svaki dan odlazi u solarij.

Kako strahuje da bi mogla dobiti rak kože, prije odlaska u solarij maže se zaštitnim kremama s visokim faktorom, a sve to radi zbog nove uloge. Njena životnog partnera Brada Pitta izluđuje što Angelina, iako u strahu od raka kože, samo zbog uloge forsira odlaske u solarij i zato joj je dao nadimak Tangelina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije