Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPRIJEČILE IH POSLOVNE OBAVEZE

Angelina i Brad neće doći na dodjelu Oscara

Angie brad
AFP
27.01.2010.
u 09:45

Angelina i Brad bit će u inozemstvu za dodjele Oscara - potvrdio je izvor blizak paru za američki portal JustJared.com te tako zaustavio moguća nagađanja o tome da će par propustiti dodjelu zbog bračne krize.

Najslavniji holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt neće prisutstvovati ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Angelina će u to vrijeme biti u Europi na snimanju filma “The Tourist” u kojem joj je partner Johnny Depp. Brad i djeca će je navodno pratiti ondje.

- Angelina i Brad bit će u inozemstvu za dodjele Oscara - potvrdio je izvor blizak paru za američki portal JustJared.com te tako zaustavio moguća nagađanja da će par propustiti dodjelu zbog bračne krize.

U filmu “The Tourist” lijepa Angie glumi agenticu Interpola u Europi, koja pokušava izmanipulirati američkog turista (Depp) kako bi razotkrila lukavog kriminalca koji joj je bio ljubavnik.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije