Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite što radite

Anegdota Anje Alavanje iz New Yorka: Pouka priče je da po bijelom svijetu ne ogovarate na hrvatskom

Foto: Instagram
1/5
11.01.2023.
u 21:00

Voditeljica je na Instagramu podijelila nekoliko zanimljivih zgoda koje je doživjela tijekom boravka u New Yorku.

Televizijska voditeljica Ana Alavanja Viljevac sa suprugom Vedranom Viljevcem prve dane 2023. godine provodi u istraživanju New Yorka. Posjetili su popularne destinacije u ovom gradu, a kako to često radi Anja je opisala na Instagramu brojne anegdote koje je doživjela. 

- Jedan od mnogobrojnih rooftopova…Ulazimo moj muž i ja u zgradu gdje je klub. Na ulazu redar, tamnoputi Amerikanac, koji me zaustavi, poželi dobrodošlicu i kaže mi da zna tko sam, da me gledao na tv-u. Uvjerena da blefira, nasmijem se i nastavim dalje. Kaže on; “Wait, I’tell you your name, you are Angie Alavangie.” Kasnije sam povezala da je jedna od cura koje su bile maloprije pored njega vjerojatno “naša”, i da me prepoznala…Uglavnom, pouka priče, i po bijelom svijetu pazite što radite, budite časni i dostojanstveni. Ne ogovarajte na hrvatskom, i pazite s kim se smucate. Druga pouka; malo nas je, al nas ima. Treća, nisam globalno poznata - uz brojne emotikone nasmijanih lica je objavila na Instagramu. Pohvalila se i kako je na Broadwayu srela poznatog glumca  Jessea Tylera Fergusona iz popularne humoristične serije "Moderna obitelj". 

 

 

- Heeej, taksi. Malo noćne vibre iz New Yorka.  Na Broadwayu smo gledali laganini musical "Almost Famous", s puno dobre energije, odlične produkcije i genijalnih songova iz 70-ih. Nakon izlaska iz kazališta smo čuli vrisak ispred obližnjeg kazališta. A kad ono…zvijezda Moderne obitelji. Eto, to je NYC - opisala je Anja. Napisala je i što im je uglavnom na meniju u New Yorku. 

- Prosjek nam je 17 km dnevno. U strahu od pothranjenosti degustiramo njujorške pizze, hamburgere, hot dogove…Bar znam što se kuha prvi dan nakon puta; čušpajz - rekla je. 

VIDEO Ivana Knoll ispričala kakve je poruke dobivala od nogometaša: 'Nekoliko je igrača slalo...'

 

Ključne riječi

Komentara 10

ZA
!zagreb!
21:45 11.01.2023.

Poruka je pravog jaši i za egzistenciju se ne plaši.

DU
Deleted user
22:56 11.01.2023.

Kakav jadan članak

BU
Bukva2
21:39 11.01.2023.

Pouka priče bi bila nije pristojno ogovarati. To bi bila prava pouka. Hajmo malo vratiti prave vrijednosti u društvo. Zapravo ovo je manjina, ali opet. Tako da Anja, moraš naučiti da ogovaranje nije pristojno. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije