Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekao što misli

Andrija Jarak o Dori: 'Nakon dva sata kreveljenja izašao je čovjek i održao školu pjevanja'

Andrija Jarak
Foto: RTL/Screenshot
1/14
12.02.2023.
u 14:40

I reporter Andrija Jarak, kako se čini, gledao je Doru te na Facebooku sa svojim prijateljima podijelio dojmove.

Iza nas je još jedan izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije “Dora 2023.” koji se održao u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Jučer je na Dori otkriveno kako će nas Let 3 i 'Mama ŠČ' predstavljati u Liverpoolu. Uz Let 3 i 'Mamu ŠČ' na Dori je nastupilo još 17 izvođača. U Opatiji su tako nastupili Damir Kedžo s 'Angels and Demons', mlada pjevačica i glumica Meri Andraković pjevala je 'Bye, bye blonde', tu je bila i Martha May s pjesmom 'Distance', Tajana Belina nastupala je s pjesmom 'Dom', Đana s 'Free falin'', Boris Štok pjeva 'Grijeh'. Za nastup u Liverpoolu borila se i Maja Grgić s pjesmom 'I still live',  Patricia Gasparini 'I will wait', Krešo i Kisele kiše pjevaju 'Kme kme', Eni Jurišić 'Kreni dalje', a The Splitters 'Lost and found'. Za pobjedu na Dori borio se i Yogi s pjesmom 'Love at first sight', Detour i 'Master Blaster', Hana Mašić i 'Nesreća', Harmonija Disonance i 'Nevera', Barbara Munjas i 'Putem snova' te Top of the pop i Mario 5reković s 'Putovanjem'.

Cijeli program vodili su Mirko Fodor, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, a u zabavnom dijelu tijekom glasovanja nastupio je Tony Cetinski. Tony je otpjevao nekoliko pjesama te digao cijelu dvoranu na noge. Ovaj detalj zamijetio je i reporter Andrija Jarak koji je, kako se čini, gledao Doru te na Facebooku sa svojim prijateljima podijelio dojmove.

- Cetinski prekucao igricu. Nakon dva sata distonavanja, kreveljenja i (u nekim slučajevima) pravljenja budale od sebe, izađe čovjek i održi školu pjevanja. P.S. Naravno da će pobijediti oni "najotkačeniji" koji se zadnjih deset, petnaest godina ne mogu sastati s pjesmom. Ali kao fora su, pa eto - napisao je.

Inače, Let 3 su se osim pjesmom istaknuli i nastupom. Članovi grupe na pozornici Dore prvo su se pojavili u dugačkim neobičnim kostimima koje su za njih napravile Manuela Paladin Šabanović i Lana Letović Perčin. Započeli su pjevati, a potom je u jednom dijelu pjesme dio članova benda legao na pozornicu. Vratili su se svojim koreografijama, a na pozornici su se pojavili i s dvije velike rakete. Pred kraj pjesme članovi benda pokazali su kako se ispod dugačkih kostima nalaze nešto kraći prozirni kostimi sa šljokicama.

Dodajmo i da je Cetinski nastupio nakon svih kandidata te pokazao svoju novu frizuru,  koja nije uvijek bila takva. Naime, glazbenik je u prosincu 2021. godine transplantirao kosu te je njega današnja bujna frizura rezultat toga. Glazbenik je taj tretman obavio u Hrvatskoj, dok brojne druge poznate ličnosti iz tog razloga odlaze u Turskoj.

 - Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! - napisao je Tony nakon tretmana na svojim društvenim mrežama.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

Komentara 1

SE
Separator
08:03 13.02.2023.

Ne da je Cetinski održao školu pjevanja nego se posve uklapa u taj kič i neukus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije