Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjeda let 3

Urličić: 'Neka nam dragi Bog pomogne. Ovo je nešto apsolutno drugačije, no nisam sigurna za prolaz'

Zagreb:  Izbor za miss Beauty Hrvatske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
12.02.2023.
u 14:00

Ksenija Urličić (83), bivša urednica zabavnog programa na HTV-u i žena koja je osmislila Doru prokomentirala je jučerašnji događaj.

Iza nas je još jedan izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije “Dora 2023.” koji se održao u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Pobjedu je, među 18 kandidata,  nadmoćno odnio Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!' s kojom će nas predstavljati ove godine na Euroviziji u Liverpoolu. Ukupno su osvojili 279 bodova od žirija i publike. Let 3 istaknuli su se u Opatiji svojom pjesmom, dolaskom u dvoranu, ali i scenskim nastupom.

Nakon njihovog nastupa reakcije gledatelja ai javnosti su razne, a sada je svoj sud dala i Ksenija Urličić (83), bivša urednica zabavnog programa na HTV-u i žena koja je osmislila Doru. Urličić je u subotu bila u opatijskoj dvorani, a ranije je otkrila kako ima neke favorite. Među njima nije nabrojala Let 3. Danas je za 24 sata prokomentirala jučerašnji događaj.

- Neka nam dragi Bog pomogne - prvo je rekla za Let 3 te dodala:

-  Oni su računali na eksces i to je prošlo. Baš kao i Konstrakta prošle godine. I to je veliki iskorak s obzirom na to da godinama nismo postigli dobre rezultate na Euroviziji, ovo je nešto apsolutno drugačije.

Foto: Renato Branđolica/HRT

Kazala je i kako će ova pjesma sigurno privući pozornost, no za prolaz nije sigurna.

- Pjesma, osim te poruke, ne nudi mnogo, mislim da ne bih prognozirala visoku poziciju na Euroviziji - kazala je.

Podsjetimo, uz Let 3 i 'Mamu ŠČ' na Dori je nastupilo još 17 izvođača. U Opatiji su tako nastupili Damir Kedžo s 'Angels and Demons', mlada pjevačica i glumica Meri Andraković pjevala je 'Bye, bye blonde', tu je bila i Martha May s pjesmom 'Distance', Tajana Belina nastupala je s pjesmom 'Dom', Đana s 'Free falin'', Boris Štok pjeva 'Grijeh'. Za nastup u Liverpoolu borila se i Maja Grgić s pjesmom 'I still live',  Patricia Gasparini 'I will wait', Krešo i Kisele kiše pjevaju 'Kme kme', Eni Jurišić 'Kreni dalje', a The Splitters 'Lost and found'. Za pobjedu na Dori borio se i Yogi s pjesmom 'Love at first sight', Detour i 'Master Blaster', Hana Mašić i 'Nesreća', Harmonija Disonance i 'Nevera', Barbara Munjas i 'Putem snova' te Top of the pop i Mario 5reković s 'Putovanjem'.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

Ključne riječi

Komentara 31

FA
falcones
15:07 12.02.2023.

Nisam sigurna da treba zazivati Božju pomoć za nešto tako nebitno kao Eurovizija.

Avatar MrM
MrM
18:45 12.02.2023.

Mogli bi pobjediti budući da je zadovoljen naj važniji kriterij a to je da se brkati i bradati muškarci šminkaju i nose suknje!

DU
Deleted user
15:00 12.02.2023.

Pa Bog nam nije pomogao zadnjih 20-ak godina Eurosonga da uđemo u finale, sad šaljete nešto drugačije, a ti imaš upitnike??? Znači lošiji od ne ulaska u finale ne možemo biti,a na to smo navikli, da smo na dnu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije