Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplesala publiku

Andrea iz Magazina zabljesnula u crvenoj uskoj haljini

Magazin (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
22.09.2013.
u 11:47

Pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara plijenila je pažnju u kratkoj crvenoj haljinici

Andrea Šušnjara s grupom Magazin i pjevač Ivan Zak rasplesali su sinoć publiku na pretposljednjem danu Rujanfesta.

Centralni šator bio je u znaku Ivana Zaka čiji je izlazak na Rujan pozornicu ispratio vrisak tisuće djevojaka  koje su potom od riječi do riječi otpjevale sve pjesme ovog mladog glazbenika.

Grupa Magazin i njihova lijepa pjevačica  Andrea Šušnjara bili su zaduženi za ludu zabavu na West pozornici. Pjesma s ovogodišnjeg Splitskog festivala, koja je već mjesecima na vrhu domaćih top ljestvica, Isti ko ti otvorila je ovogodišnji koncert grupe Magazin koji je trajao do dugo u noć, a Andrea je plijenila pažnju u kratkoj crvenoj haljinici.

>> Vrckasta Maja Šuput u kratkoj haljinici držala publiku na nogama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije