Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
disciplinirana

Anđa Marić pokazala svoj trening pa oduševila pratitelje: 'Vježbam već redovno tri godine'

Foto: Instagram
1/13
08.02.2024.
u 16:18

Već skoro četiri godine drži jaku disciplinu, a sad je podijelila fotografije na kojima vježba i otkrila pratiteljima gdje je pronašla motivaciju

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić (47) na Instagramu je objavila novi video s terapija na koje ide zbog multiple skleroze s kojom se već godinama bori, a zbog koje se još uvijek teže kreće. Već skoro četiri godine drži jaku disciplinu, a sad je podijelila fotografije na kojima vježba i otkrila pratiteljima gdje je pronašla motivaciju.

"Disciplina i dosljednost su moj znak velike ljubavi prema sebi. Vježbam već redovno tri godine, skoro četiri. Nisam to postigla kroćenjem svoje nevoljnosti, već nježnim uvjeravanjem i mijenjanjem uvjerenja", napisala je uz fotografije iz teretane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

Pratitelji su bili oduševljeni njezinom disciplinom.  "Bravo, samodisciplina je zdraviji oblik ljubavi i prema sebi i svijetu oko sebe", "Bravo draga", "Bravo, samo disciplina", pisali su joj pratitelji.

Naime, liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima, no pjevačica se nije dala i svakim novim danom ide naprijed. Zbog toga je i svaki korak dalje na terapiji sjajan napredak, a ona ga rado dijeli s pratiteljima.

1/13

Inače, Anđi je multipla dijagnosticirana kada je imala 35 godina. Govorila je o svojoj dijagnozi više puta te kako već nakon jutarnjeg tuširanja često osjeća umor i ima dana kada joj kroz glavu prođe kako joj je život težak, ali onda ustane i krene dalje uzdignute glave.
– Nisam mogla držati dah, izgovarati riječi da se ne zadišem. Jako sam sretna, to je za mene velika stvar. Najviše sam žalila za glazbom. Moja prijateljica ima snimku otprije nekoliko godina gdje zvučim kao da uopće nemam sluha. Nedavno sam bila u Španjolskoj i otkrila sam da mi se vratio osjećaj za ritam. Mogla sam plesati prislonjena dijelom tijela na zid, ali ostatak tijela mogao se ritmično gibati. Tako da je to još jedna pobjeda – ispričala je Anđa jednom prilikom.

Rekla je kako je ovo njeno dvanaesto poglavlje, a prva četiri su plakanje na podu kupaonice, skrivanje ispod pokrivača i život u zatvorenoj sobi.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije