Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najseksi Pipi djevojka

Ana Sasso o tajnom vjenčanju s poznatim kirurgom: 'Uspjeli smo to sakriti jer smo imali takav dogovor'

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/13
06.03.2022.
u 17:45

Bivša manekenka Ana Sasso je nakon uspješne karijere pronašla mir i sreću sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem s kojim živi u Samoboru.

Bivšu miss Jugoslavije Anu Sasso (59) mnogi pamte po provokativnoj reklami za jedno piće u kojoj u zavodljivom izdanju bila glavna zvijezda. Bivša manekenka je nakon uspješne karijere pronašla mir i sreću sa splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem s kojim živi u Samoboru.

-U Samoboru sam pet godina i u početku sam imala problem s tim da se preselim, ali prilagodila sam se. Baš mi je lijepo u Samboru da vam ne mogu opisati. Volim Samobor, ali  ne kao Split- rekla je Ana za RTL Exkluziv.

Ana sada uživa u kućanskim poslovima te za sebe kaže da je kućanica s Beverly Hillsa, a neizmjerno uživa u kuhanju za supruga i oca s kojim je jako povezana.

-Moj otac živi s nama u Samoboru - on voli šnicele umaku  koje ja napravim zaista mrak. Više volim dalmatinsku kuhinju, bez obzira što smo u Samoboru, ali ja sam ostavila svoje navike. Inače, Ana je iznenadila kada je prošle godine otkrila da se udala za uspješnog kirurga u tajnosti.

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

-Mi smo kao gospodin i gospođa Smith.  Uspjeli smo to sakriti zato što je to bio naš dogovor, nešto naše, nismo to htjeli dijeliti, nema potrebe. Što znači papir ako se ljudi ne vole, ali mi smo i to napravili, čisto da imamo i taj papir- otkrila je Sasso koja je Hrvoja upoznala u bolnici pa joj je tako jedan nesretni pregled donio veliku sreću, a ranije je bila u braku s Igorom Franceschijem i Nenadom Bareom Teklićem

-Ja sam u to vrijeme imala tegobe, odnosno napadaje panike zbog velikog stresa. Išla sam na Hitnu, a kako mi nije ništa bilo i jedan moj prijatelj mi je rekao kako za mene ima jednog doktora. I onda me odveo njemu- opisala je Ana njihovo upoznavanje, a potom se prisjetila i izbora za Miss svijeta za koji kaže da je bio lijepo iskustvo, a svoju utegnutu liniju i danas duguje disciplini i vježbanju.

-Pedesete su mi fenomenalne, puno žena će to potvrditi. Shvatila sam vrijednosti života - vrijednost života je biti sretan i zdrav, a ja se nikad nisam osjećala bolje- otkrila je Ana koja snagu pronalazi u vjeri.

-Vjera me probudila i dala mi smisao života, meni nitko ne treba govoriti o Bogu i ljubavi jer je ja osjećam u sebi-objasnila je.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Ključne riječi

Komentara 1

SW
sweetchildomine666666
14:53 07.03.2022.

Kakvo samo tijelo ta zena ima! Izvanredno! Vidi se prirodna ljepota, a i trud!!! Svaka cast! Ali lice na zalost vrlo muskasto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije