Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljica popa

Američki mediji pišu da je Madonna ponovno u vezi i to s trenerom svog djeteta

Foto: Instagarm
1/15
02.03.2023.
u 17:24

Američki mediji navode da kraljica popa ponovo ljubi. Riječ je o boksačkom treneru Joshu Popperu (29), koji je na svojem Instagram profilu objavio nekoliko fotografija s pjevačicom u svojoj teretani.

Glazbenica Madonna (64) nedavno je prekinula vezu s modelom Andrewom Darnellom (23), a američki mediji već pišu o novoj ljubavi. Naime, oni navode da kraljica popa ponovo ljubi. Riječ je o boksačkom treneru Joshu Popperu (29), koji je na svojem Instagram profilu objavio nekoliko fotografija s pjevačicom u svojoj teretani. 

Na jednoj se može vidjeti kako je slavna pjevačica i glumica odjevena u crni kaput, svoju ruku stavila oko Popperove ruke. I ona je objavila jednu istu fotografiju uz opis: 'U kulturi kojom upravljaju muškarci uvijek postoje iznimke.'

Inače, Popper je trener jednog Madonninog djeteta u teretani Flatiron District Bredwinners, te je jedan od kandidata u novoj sezoni reality showa 'Summer House'. Inače ga na web stranici Bredwinnersa, teretana opisuje kao 'cjeloživotnog sportaša i trenera s punim radnim vremenom te da mu 'sport nije stranac, ali postoji nešto u boksu što nadilazi njegovu ljubav prema kretanju'. Par još nije potvrdio svoju romansu niti su vezu demantirali. 

Inače, Madonna je u prošloj vezi bila kratko, a započela ju je prošle godine nakon što je prekinula vezu s Ahlamalikom Williamsom (28). Njih dvoje zajedno su bili tri godine.

- Bio je to samo vrlo ležeran odnos s Darnellom, tako da nije slomljena. Samo se razlaz dogodio u krivo vrijeme. Ona ima manje krize samopouzdanja i ovo ne pomaže. Dobro se zabavljala s Andrewom, ali to nikada nije bila ljubav ili nešto slično", ispričala je Madonnina predstavnica za odnose s javnošću.

Podsjetimo i da ova vijest dolazi samo nekoliko dana nakon smrti glazbeničinog brata. Madonnin najstariji brat Anthony Ciccone preminuo je u 66. godini, a vijest o njegovoj smrti potvrdio je Joe Henry, suprug Madonnine starije sestre Melanie Ciccone.

- Moj šogor, Anthony Gerard Ciccone, napustio nas je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine. Anthony je bio složen lik, ali volio sam ga i razumio bolje nego što sam mu ponekad bio spreman reći - napisao je Joe u izjavi.

Glazbenica se od brata oprostila preko društvenih mreža. Pop zvijezda podijelila je crno-bijelu sliku na kojoj sjedi za stolom sa svom braćom i sestrama tijekom večernjeg izlaska, a koju je snimio fotograf Bruce Weber 1986. godine. Bio je to vrhunac njezine karijere sa svih pet singlova s njezina trećeg studijskog albuma True Blue - "Live to Tell", "Papa Don't Preach", "True Blue", "Open Your Heart" i "La Isla Bonita" - svi su postali broj jedan u Americi ili Velikoj Britaniji.

Zahvalivši Anthonyju na ulozi koju je odigrao u njezinu životu, pjevačica je napisala: "Hvala ti što si me oduševio kao mladu djevojku i upoznao me s Charliejem Parkerom, Milesom Davidom, budizmom, taoizmom, Charlesom Bukowskim, Richardom Brautiganom , Jackom Kerouacom i ekspanzivnim razmišljanjem izvan okvira. Posijao si mnogo važnog sjemena."

VIDEO Vlado Kalember: 'Kad smo se rastajali, Ana je u sudnici sjedila pored mene i držala me za ruku'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije