Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladan par

Amal i George Clooney prošetali crvenim tepihom pa otkrili detalje o svojim blizancima

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.10.2021.
u 12:55

Svijet je 2014. godine s velikim zanimanjem pratio vjenčanje slavnog para u Italiji, a nikada nisu skrivali koliko vole tu zemlju. Clooneyjevi često borave u Italiji, naročito na jezeru Como, gdje imaju vilu, pa ne čudi što su njihova djeca naučila talijanski jezik.

Amal (43) i George Clooney (60) pojavili su se na crvenom tepihu u povodu njegova novog filma "The Tender Bar", a dobro raspoloženi supružnici odgovorili su na nekoliko pitanja novinara o njihovim četverogodišnjim blizancima Elli i Alexanderu.

Svijet je 2014. godine s velikim zanimanjem pratio vjenčanje slavnog para u Italiji, a nikada nisu skrivali koliko vole tu zemlju. Clooneyjevi često borave u Italiji, naročito na jezeru Como, gdje imaju vilu, pa ne čudi što su njihova djeca naučila talijanski jezik. 

George je također otkrio kako su blizanci naučili i plivati te da govore dva jezika, no otkrio je da postoji i jedan problem.

– Oni tečno govore talijanski, ali Amal i ja ne znamo ni riječi – našalio se glumac i redatelj. George ih očito nije naučio strane jezike, ali njegova supruga je otkrila da ih on za sada uglavnom podučava šaljivim podvalama, što ne čudi budući da je Clooney poznat po svojem za humor.

– Pa mislim možda im s vremenom ipak budu zatrebale te šale i podvale, nikada se ne zna! – rekao je glumac u svojem stilu, a osvrnuo se i na situaciju s koronom kada su bili prisiljeni vrijeme provoditi unutar svoja četiri zida.

– Bilo je baš dobro. Ali ti je loše radi svijeta i svega što se događa, ako me shvaćate. Naša djeca imaju četiri godine, a imala su dvije i pol kad je sve ovo počelo i nisu puno propustila od ovog svijeta – rekao je glumac za kojeg je samo riječi hvale imala njegova odabranica.

Sretna sam što imam partnera koji me podržava u svemu. Često se seljakamo, ali uspijevamo, tako da sam sretna – zaključila je Amal.

VIDEO>>Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije